Outdoor Runners Trail Run Imittos (Κυριακή 16/01/22)

Την Κυριακή 16/01 στις 09:15 οι προπονητές της ομάδας μας Σωτήρης Κωσταρέλλος και Ανδρέας Βρόντος, δίνουν ραντεβού για προπόνηση τρεξίματος βουνού στον αγαπημένο μας Υμηττό.

πεζοπορία υμμητός

Μέσα από την προπόνηση μας, θα γνωρίσουμε τις βασικές αρχές τρεξίματος σε δασικό δρόμο και μονοπάτι, σε ανηφορικές και κατηφορικές διαδρομές. Ενώ θα γνωρίσουμε τρέχοντας ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό βουνό όπως είναι ο Υμηττός!Η προπόνηση μας θα πραγματοποιηθεί από την πλευρά του Υμηττού στην περιοχή του Παπάγου, και πιο συγκεκριμένα από την είσοδο πάνω από τα νεκροταφεία Χολαργού & Παπάγου.

Το σημείο  συνάντησης είναι στην “Θέα Αγίας Παρασκευής”, εκεί που τελειώνει η άσφαλτος και ξεκινάει ο χωματόδρομος, στο αριστερό άκρο της γνωστής “4άρας”, δρομικής διαδρομής του Υμηττού.

 Ακριβές στίγμα θα βρείτε στο σύνδεσμο του Google Maps που σας παραθέτουμε  https://goo.gl/maps/2SnZiCMW6xqsGqvH7

 Η προπόνηση θα είναι μέτριου βαθμού δυσκολίας, και προσαρμοσμένη για όλα τα επίπεδα δρομέων. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε τρέξιμο στο βουνό.

 Κόστος συμμετοχής : 5€

Βασικός κορμός προπόνησης
– ζέσταμα
– εκμάθηση τεχνικής τρεξίματος στο βουνό
– κύριο μέρος -> διαλειμματική σε μονοπάτι + συνεχόμενο τρέξιμο σε δασικό
– αποθεραπεία + διατάσεις + συμβουλές

 Kαθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να πατήσεις έγκαιρα “Join Event” στο αντίστοιχο πεδίο στην ιστοσελίδα μας,
www.outdoorgames.gr
αλλά και “Leave Event” για να ακυρώσεις την συμμετοχή σου.Δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές, χωρίς προηγούμενη ΕΓΓΡΑΦΗ μέσα από την ιστοσελίδα.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι στο πως θα διαχειριστούμε την διαδικασία της προπόνησης μας, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας:• Υποχρεωτική χρήση μάσκας όταν ΔΕΝ τρέχουμε
• Τηρούμε αποστάσεις καθόλη τη διάρκεια παραμονής μας στο χώρο
• Δε συνωστιζόμαστε γύρω από τον προπονητή
• Δεν ερχόμαστε στην προπόνηση αν νιώθουμε αδιάθετοι ή πολύ κουρασμένοι.

 Περισσότερες πληροφορίες – ερωτήσεις και στο κιν. 6977 461676 (Ανδρέας)