Ενημερωτική Εκδήλωση Be my TOUR FR(I)END

Η ομάδα της CHALLEDU- inclusion | games | education σας προσκαλεί στις 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17.30-20.30 στην ενημερωτική εκδήλωση Be my TOUR FR(I)END στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144).

be my tour friend εκδήλωση

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου Erasmus+ “TOUR FR(I)END- Friendly Redesign of Inclusive Experiences N’ Destinations for Deaf people”.Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το υλικό του TOUR FR(I)END, με κύριους στόχους τη συμπερίληψη Κωφών & Βαρηκόων ατόμων στον τουρισμό, καθώς και την ενδυνάμωση νέων με βασικές δεξιότητες για την ανεύρεση εργασίας στον κλάδο αυτό.


Οι φορείς liminal, Hands Up, Himalaya Travel, Narratologies και Τρελά Χρώματα θα παρουσιάσουν το έργο τους, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση για τους τρόπους ένταξης Κωφών & Βαρηκόων ατόμων στον τομέα του τουρισμού.


Στο τέλος, όλοι μαζί θα ανακαλύψουμε το υλικό που έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου.Στην εκδήλωση θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.Οι συμμετέχοντες θα εισέρχονται στον χώρο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Για να κλείσετε θέση πραγματοποιήστε σήμερα την εγγραφή σας εδώ:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScdXU6Tc4EqGD…/viewform

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τη συμπερίληψη των Κωφών & Βαρηκόων ατόμων στον τουρισμό και όχι μόνο!