ΕΚΠΑ – E-learning: Digital Copywriter

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τη βήμα προς βήμα διαδικασία του Copywriting, της σύνταξης – συγγραφής κειμένων που θα προσελκύουν την προσοχή των ενδιαφερομένων μερών, είτε πρόκειται για πελάτες είτε για καταναλωτές, θα ενισχύουν την επωνυμία της επιχείρησης, θα ενθαρρύνουν και θα παρακινούν τον θεατή (viewer) να αγοράσει την προσφορά ανταποκρινόμενος στα μηνύματα της καμπάνιας.

eka elearning

Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να προσφέρει στους εκπαιδευομένους έναν οδικό χάρτη βάσει του οποίου θα εξελίξουν τις ικανότητές τους και θα ανακαλύψουν αποτελεσματικές μεθόδους και πρακτικές Copywriting που εγείρουν το ενδιαφέρον και προκαλούν την ανταπόκριση του κοινού.

Απευθυνόμενο ειδικότερα σε στελέχη μάρκετινγκ, το πρόγραμμα επιχειρεί να υποδείξει τις μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιούν για να διαχωρίζουν το Copywriting σε διαχειρίσιμα στοιχεία πραγματοποιώντας μια δημιουργική σύντομη περιγραφή, καθώς επίσης και να αξιοποιούν την τέχνη της γραφής εξαιρετικών τίτλων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν τεχνικές αφήγησης για να αυξήσουν την αφοσίωση των αναγνωστών και να τους παρακινήσουν να δράσουν.

Παράλληλα, οι εκπαιδευόμενοι θα εξοικειωθούν με την πρακτική της αναθεώρησης του Copywriting με στόχο την αύξηση του ποσοστού απόκρισης, καθώς και με την τεχνική της ενσωμάτωσης αποτελεσματικών οπτικών αναπαραστάσεων.

Προθεσμία αιτήσεων: 4/2/2022
Έναρξη μαθημάτων: 14/2/2022

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν σχετικές δεξιότητες στο copywriting & digital storytelling προκειμένου να στελεχώσουν επιχειρήσεις και οργανισμούς σε σύγχρονες επαγγελματικές θέσεις ως Copywriters, όπως Digital Copywriter, Search Engine Optimization Copywriter, Social Media Content Creator, Content Manager, Digital Ads Content Planner, Marketing Copywriter, UX Copywriter.

Οδηγός Σπουδών