Σε βλέπει φιλικά ή μήπως όχι;

Το να έχεις έναν άντρα φίλο και να αναπτύσσεις συναισθήματα γι’ αυτόν μπορεί να σημαίνει ότι  όλα θα είναι υπέροχα και χαριτωμένα και μαγικά μέχρι αυτά τα συναισθήματα να μην είναι αμοιβαία.

σε βλεπει φιλικά ή όχι

Εάν ο φίλος σου  θέλει να σε κρατήσει ως φίλη και δεν σε βλέπει ως πιθανή κοπέλα του, θα στο κάνει αρκετά σαφές θέτοντας τα όριά του. Αν του αρέσεις περισσότερο, ακόμα κι αν είναι λίγο ντροπαλός ή αν δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί  η γλώσσα του σώματός του και η στάση του θα εκπέμπουν τα σημάδια που θα σε ενημερώσουν σχετικά.

Πώς θα καταλάβεις τι παίζει όμως;

Παρατήρησε τη συμπεριφορά και τη γλώσσα του σώματός του. Μπορείς να παρατηρήσεις αν του αρέσεις περισσότερο από μια φίλη μέσω της αντίδρασής του όταν σε βλέπει.

Αν χαμογελάει πλατιά, έχει μια ξεχωριστή αντίδραση όταν σε συναντά, τότε κάτι άλλο συμβαίνει. Αν όμως η γλώσσα του σώματός του είναι ίδια με τους άλλους τότε η πρόθεσή του δεν είναι να έχει κάτι ιδιαίτερο μαζί σου.

Ψάξε για τον τρόπο που σε συστήνει στους άλλους.  Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά του για εσένα. Αν η οικογένειά του και οι φίλοι του σε ξέρουν ως φίλη του, ή αν λέει απλά η φίλη μου είναι εδώ, τότε είσαι απλώς φίλη του.

Εάν σε θεωρεί κάτι περισσότερο από μια απλή φίλη, δεν θα μπορεί να είναι τόσο απλό όταν πρόκειται να σε συστήσει σε άλλους.

Δώσε προσοχή στις αποφάσεις του. Αυτό που εννοώ είναι ότι οι φίλοι ξεφεύγουν από το δρόμο τους και αλλάζουν σχέδια για φίλους. Αν σημαίνεις γι’ αυτόν κάτι περισσότερο από μια φίλη, θα κάνει τα πάντα για να προσαρμοστεί στα σχέδιά σου και θα πάρει αποφάσεις με βάση εσένα ή τα ενδιαφέροντά σου.

Έλεγξε για τη διαθεσιμότητά του. Εάν ένας άντρας σε βλέπει μόνο ως φίλη, δεν θα είναι τόσο πρόθυμος να θυσιάσει χρόνο και να κάνει σχέδια για εσένα. Όταν ενδιαφέρεται για εσένα περισσότερο από μια φίλη, θα κάνει τα πάντα για να είναι διαθέσιμος.

Δες αν έχεις την προσοχή του. Αν σε θεωρεί απλώς φίλη, θα έχεις την προσοχή του αλλά με τον ίδιο τρόπο όπως και τα άλλα άτομα στο περιβάλλον σας. Αν σε θεωρεί κάτι παραπάνω από φίλη, θα στρέψει όλη του την προσοχή σε σένα.