Aegean Air: φέρνει το Wi – Fi στις πτήσεις της

H Aegean Air καινοτομεί για ακόμα μία φορά εισάγοντας Wi-Fi on board και η εμπειρία πτήσης σς είναι πλέον connected!

aegean air

Συνδεθείτε στο Wi-Fi onboard και απολαύστε σερφάρισμα στo internet εν πτήσει με υψηλές ταχύτητες και πολλές επιλογές ψυχαγωγικού περιεχομένου!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο neo στόλο της AEGEAN και σε όλες τις πτήσεις του δικτύου που πραγματοποιούνται με ένα από τα ήδη εξοπλισμένα αεροσκάφη. Ο στόλος εξοπλίζεται σταδιακά και σύντομα όλο και περισσότερα αεροσκάφη θα προσφέρουν την υπηρεσία Wi-Fi onboard.

Ανάλογα με τον προορισμό σας, οι επιλογές σύνδεσης στο internet ενδέχεται να διαφοροποιούνται.

Και η ψυχαγωγία απογειώνεται!

Και επειδή θέλουμε να έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές για το ταξίδι σας, αξιοποιήστε το χρόνο σας εν πτήσει για να κλείσετε τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο, να ανακαλύψετε τις επιλογές για κράτηση αυτοκινήτου της Herzt ή να επιλέξετε κάποιο από τα AEGEAN Experiences που είναι διαθέσιμα στον προορισμό σας.

Πως να συνδεθείτε στο Aegean Wi-Fi onboard:

Βάλτε τη συσκευή σας σε λειτουργία πτήσης. Αναζητήστε το δίκτυο “AegeanWiFi” και συνδεθείτε. Αν τo portal δεν ανοίξει αυτόματα πληκτρολογήστε aegeanwifi.com.


Στην κεντρική σελίδα του portal μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές περιεχομένου. Για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο επιλέξτε «Σύνδεση στο Internet» για να δείτε τις επιλογές των πακέτων και να επιλέξετε το πακέτο που επιθυμείτε να αγοράσετε. Για να συνδεθείτε θα πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.