Online event: “Ηθική Παρενόχληση (Mobbing) στην εργασία. Πώς θα την αναγνωρίσετε

Το Γραφείο Διασύνδεσης σας προσκαλεί την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, τις ώρες 12:00-14:00 στη διαδικτυακή εκδήλωση “Ηθική Παρενόχληση (Mobbing) στην εργασία. Τι είναι – Πώς θα την αναγνωρίσετε – Πώς θα την αντιμετωπίσετε”.

ηθική παρενόχληση εργασία

Δηλώσεις συμμετοχής: https://dasta.uom.gr/Career/Events/55445.html

(το link της παρακολούθησης θα το λάβουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στην εκδήλωση, το πρωί της 16ης Φεβρουαρίου)

Η ηθική παρενόχληση (mobbing) απασχολεί την πλειονότητα των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, είτε από τη θέση του θύματος είτε από τη θέση του παρατηρητή ή του θύτη.

Οι νέοι άνθρωποι στα πρώτα στάδια της καριέρας τους ή ακόμη και στην καθημερινή κοινωνική τους δραστηριοποίηση, είναι πιο πιθανό να πέσουν θύματα παρενόχλησης.

Στο σεμινάριο αυτό, θα δούμε τι ακριβώς είναι η ηθική παρενόχληση, γιατί δεν είναι εύκολο να την εντοπίσουμε και τι μέσα διαθέτουμε ως εργαζόμενοι ή δυνητικοί εργαζόμενοι, για να την αντιμετωπίσουμε.

                                     Μάθε-Προετοιμάσου_Αντιμετώπησέ το!

bio εισηγήτριας: H Χρυσοπηγή Βαρδίκου είναι Ιδρύτρια του Σωματείου No Mobbing at Work, που έχει στόχο την ενημέρωση εργαζομένων και επιχειρήσεων για την ηθική παρενόχληση και τον εκφοβισμό στην εργασία. Είναι και η ίδια απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως marketing manager & consultant.