Συμβουλές για μια τέλεια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι υπέροχη, αλλά έρχεται επίσης με πολλές προσδοκίες. Εδώ σας έχουμε μερικές συμβουλές σχετικά με τη διοργάνωση μιας υπέροχης βραδιάς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του συντρόφου σας.

αγιου βαλεντινου

Το κλειδί είναι να κρατάς τα πράγματα συναρπαστικά. Η αναζήτηση εκπλήξεων για τους δυο σας μπορεί να τονώσει τη δημιουργικότητά σας, καθώς εκτιμάτε ο ένας τον άλλον.

Μπορείτε να επιλέξετε μια «έκπληξη» που έχει νόημα για τον σύντροφό σας. Για παράδειγμα, όσοι απολαμβάνουν το φαγητό έξω, μπορούν να επισκεφτούν ένα εστιατόριο που δεν είχαν ποτέ τον χρόνο να δοκιμάσουν. Διαφορετικά, οι δυο σας μπορείτε τουλάχιστον να παραγγείλετε λίγο φαγητό σε πακέτο από ένα αγαπημένο μέρος.

Αν ο σύντροφός σου, λατρεύει το κινέζικο φαγητό, πήγαινε τον σε ένα κινέζικο εστιατόριο που δεν έχει ξαναφάει.

Ένας τρόπος για να βελτιώσετε την ημέρα ακόμη περισσότερο, είναι να κάνετε πράγματα μαζί που δεν κοστίζουν χρήματα. Σας αρέσει η πεζοπορία ή η ποδηλασία ή ακόμα και η οδήγηση για ώρες; Ένα υπαίθριο πικνίκ μπορεί να γίνει και δεν θα σας κοστίσει ιδιαίτερα, αρκεί να το επιτρέπει και ο καιρός.

Λάβετε υπόψη ότι η έξοδος δεν χρειάζεται να είναι για δύο, τρεις ή τέσσερις ώρες, αλλά θα μπορούσε να είναι μόνο για μία ώρα.  Υπάρχουν επίσης πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να περιμένουν μέχρι το επόμενο βράδυ μετά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να γιορτάσουν, αφού και το κόστος είναι πιο χαμηλό και δεν θα υπάρχει ο ίδιος συνωστισμός στα μαγαζιά. Το να γιορτάζετε νωρίς ή όταν βολεύει και τους δύο είναι εντάξει, αρκεί να το συζητήσετε εκ των προτέρων.

Δεν θέλετε ποτέ ο σύντροφός σας να πιστεύει ότι ξεχάσατε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Και ίσως να τον εκπλήξετε με ένα δώρο, έστω και κάτι μικρό, ή κάρτα ή σημείωμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το γιορτάσετε μαζί του εκείνη την ημέρα.

Τελικά, ενώ η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή που συνοδεύεται από πολλές προσδοκίες, το να εκτιμάει ο ένας τον άλλον είναι μια συνεχής διαδικασία σε όλη τη διάρκεια της σχέσης και δεν μπορεί να εκφραστεί σε μια μόνο ρομαντική γιορτή.

Τα τριαντάφυλλα και τα σοκολατάκια εξαφανίζονται γρήγορα, αλλά το να επικοινωνούμε από κοντά και να εκτιμούμε ο ένας τον άλλο είναι αυτό που είναι απαραίτητο. Είναι προνόμιο, όχι υποχρέωση, να περνάμε χρόνο μαζί σε καθημερινή βάση, όχι μόνο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.