Γλυκιές Μανόλιες – Επέστρεψαν με τη 2η σεζόν

Η πρώτη σεζόν της σειράς, Γλυκιές Μανόλιες, μάς άφησε σε μια μικρή αναταραχή, αφήνοντας τους θεατές να αναρωτιούνται για την τύχη ορισμένων από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.

γλυκιές μανόλιες

Η δεύτερη σεζόν, που μεταδίδεται τώρα στο Netflix, ξεκινά αμέσως μετά τα γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου, της πρώτης σεζόν και δεν λείπει το δράμα. Μερικά light spoilers για τη νέα σεζόν της σειράς, βρίσκονται παρακάτω, οπότε διαβάστε με δική σας ευθύνη!

Τα πράγματα είναι κάθε άλλο παρά γαλήνια στο Serenity της Νότιας Καρολίνας. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Η δεύτερη σεζόν συνεχίζει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε η πρώτη. Υπήρξε ένα δυνητικά θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα τη βραδιά του χορού και όλοι οι γονείς περιμένουν με αγωνία στο λόμπι του νοσοκομείου να μάθουν τα νέα.

Σύντομα μαθαίνουμε την ταυτότητα των παιδιών στο τροχαίο ατύχημα. Ο Kyle (Logan Allen) και η Nellie (Simone Lockhart) βρίσκονταν μέσα στο αμάξι. Η Maddie (JoAnna Garcia Swisher) και ο εν διαστάσει σύζυγός της Bill (Chris Klein) προσπαθούν να μείνουν μαζί καθώς περιμένουν νέα για τον Kyle και ρωτούν τον άλλο γιο τους Ty (Carson Rowland) για τα γεγονότα που οδήγησαν στο ατύχημα.

Η Annie (Anneliese Judge) και ο Jackson (Sam Ashby) προσπαθούν επίσης να εξηγήσουν, αλλά δεν περνάει πολύ ώρα που ο δήμαρχος και η σύζυγός του Mary Vaughn Lewis (Allison Gabriel), οι γονείς της Nellie, εμφανίζονται και αρχίζουν να τα βάζουν με τους πάντες. Η νύχτα γίνεται πιο δραματική όταν ο Τζάκσον και ο Τάι τσακώνονται και ο Τάι σπάει το χέρι του, καταστρέφοντας τις πιθανότητες να πάει στον αγώνα της σχολικής ομάδας. Παρ’ όλο αυτό το χάος, μαθαίνουμε ότι η Nellie είναι λίγο ταραγμένη, αλλά θα θα γίνει καλά, ενώ ο Kyle θα πρέπει να περιμένει λίγο περισσότερο χρόνο στο νοσοκομείο για να θεραπευτεί.

Ενώ η πόλη του Serenity περιστρέφεται γύρω από αυτά τα γεγονότα, η Maddie, η Helen (Heather Headley) και η Dana Sue (Brooke Elliott) βρίσκονται εκεί  η μία για την άλλη, προσπαθώντας να παραμείνουν υποστηρικτικές κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ωστόσο, κάθε μία από τις γυναίκες παλεύει με τα δικά της προβλήματα. Η Maddie εξακολουθεί να σκέφτεται τι θα κάνει με τον  προπονητή Cal (Justin Bruening), η Helen έχει ένα μεγάλο μυστικό που δεν μπορεί να το κρατήσει για πολύ ακόμα, και η Dana Sue δεν μπορεί να σταματήσει να αναρωτιέται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν η Annie ήταν στο αυτοκίνητο,ενώ παραμένει κολλημένη σε  ένα περίεργο ερωτικό τρίγωνο).