Ο Γιάννης Παπαγεωργίου στο ΙΛΙΟΝ plus

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου η μουσική σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus υποδέχεται τον Γιάννη Παπαγεωργίου για (ή σε) μία συναυλία – προάγγελο του επερχόμενου προσωπικού του δίσκου που θα κυκλοφορήσει από τη Minos Emi.

γιάννης παπαγεωργίου

Έπειτα από το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Από τη σιωπή στη σιωπή”, αλλά και τα πιο πρόσφατα digital singles (“Σε μια βαλίτσα”, “Της ψυχής σου τα κοράλλια”, “Το μπάνιο”), επιθυμεί να μοιραστεί με τον κοινό, ζωντανά και πάλι, τις μουσικές και τους στίχους του.Τις πλούσιες ενορχηστρώσεις των τραγουδιών, τις οποίες επιμελείται ο ίδιος, ντύνει με τον ήχο της μία πολυπληθής μπάντα που βασίζεται στα έγχορδα μουσικά όργανα.

Πέραν του προσωπικού και πρωτότυπου ρεπερτορίου του Γιάννη Παπαγεωργίου θα ακουστούν και επιλεγμένα τραγούδια από τα πιο σημαντικά ράφια του ελληνικού ρεπερτορίου, από την παράδοση και αγαπημένους του συνθέτες- τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Μπάτης, ο Άκης Πάνου και ο Νίκος Παπάζογλου.


Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr και στο παραδοσιακό καφενείο “Οι Θεσσαλοί” (Μελενίκου 2, Βοτανικός).


Παίζουν οι μουσικοί:Γιάννης Παπαγεωργίου: ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδιΒασίλης Ζιγκερίδης: κανονάκιΓιάννης Κονταράτος: βιολί, lap steel guitarΔέσποινα Σπανού: βιολοντσέλο, τραγούδιΛάμπρος Παπανικολάου: κοντραμπάσοΘανάσης Τσακιράκης: ντραμς, φωνητικάΓιάννης Ταβουλάρης: ηχοληψία
Artwork: Δημήτρης ΠαναγιωτακόπουλοςΟργάνωση παραγωγής: “Οι Θεσσαλοί”
Εισιτήριο: 10 ευρώ.

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά θέση καθήμενου σε τραπέζι και προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας 5€ (μπύρα / κρασί) ή 8€ (ποτό).

Για την διευθέτηση των θέσεων σας επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων στο 2108824383 ή στο 6983600510.Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης 21.30ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510. Στην παράσταση επιτρέπονται -μόνο- καθήμενοι / Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.