Έκθεση φωτογραφίας: “Κοίταξέ με, άκουσέ με”

Στις 9 Μαρτίου στις 8.00 μ.μ. ξεκινά στο Ωδείο Αθηνών, η έκθεση φωτογραφίας του Κοσμά Κουμιανού και της ActionAid με καθηλωτικά πορτρέτα γυναικών που αφηγούνται την ιστορία τους και παρακινούν τον επισκέπτη και την επισκέπτρια, όχι μόνο να τις δει, αλλά και να τις ακούσει.

έκθεση φωτογραφίας

Από τη Σενεγάλη ως το Νεπάλ, ένα ταξίδι στον κόσμο των γυναικών μέσα από τον φακό του Κοσμά Κουμιανού και το έργο της ActionAid.

Την ημέρα των εγκαινίων, η Χριστίνα Κοντοβά (σχεδιάστρια), η Λίλα Κουντουριώτη (δημοσιογράφος), η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (ηθοποιός) και η Πίμη Φασούλα (διευθύντρια επικοινωνίας και marketing Alpha ΤV) μοιράζονται με το κοινό τη δική τους ιστορία «δύναμης».

Τη συζήτηση συντονίζει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου (δημοσιογράφος).Τις φωτογραφίες θα συνοδεύουν εκθέματα εμπνευσμένα από ιστορίες αλλαγής γυναικών με τις οποίες συνεργάζεται η ActionAid σε όλο τον κόσμο.Η έκθεση θα είναι ανοιχτή ως την Κυριακή 13 Μαρτίου από τις 11.00 π.μ. ως τις 9.00 μ.μ. και φιλοξενείται στον υπόγειο πολυχώρο Ω2, του Ωδείου Αθηνών.

Η είσοδος είναι δωρεάν και βρίσκεται στη Βασ. Κωνσταντίνου.Την επιμέλεια της έκθεσης φωτογραφίας έχει αναλάβει η εικαστικός-επιμελήτρια Μαρία Κουμιανού.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση εδώ:

https://www.actionaid.gr/koitaxe-me-akouse-me

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία της COVID-19.Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας:
ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, GANCIA, GARMIN, ΘΕΟΝΗ, ΜΕΓΑ