5o Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης και Οικονομίας

Πρόσκληση στο 5o Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης και Οικονομίας (5th International Conference in Development and Economics – I.CO.D.ECON. https://icodecon2022.uop.gr/ 

συνέδριο ανάπτυξης και οικονομίας

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτές το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (University of National and World Economy), το Πανεπιστήμιο του Ιασίου (University Alexandru Ioan Cuza) καθώς και με το Κρατικό Δημοσιονομικό Ινστιτούτο Τασκένδης (State Fiscal Institute in Tashkent).

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί δια ζώσης από τις 21 έως και 23 Οκτωβρίου 2022 στην Καλαμάτα και απευθύνεται στην Παγκόσμια Ακαδημαϊκή Κοινότητα, καθώς και σε υποψήφιους διδάκτορες, αλλά και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές. Το Συνέδριο θα δημιουργήσει και ειδικές συνεδρίες στα ελληνικά. 

Σημαντικές ημερομηνίες:

  • Υποβολή περιλήψεων (abstracts): 30 Αυγούστου 2022 

Εκτός από το βιβλίο των περιλήψεων με ISBN και την on-line δημοσίευση των εργασιών στην ιστοσελίδα του συνεδρίου, υπάρχει η δυνατότητα για δημοσίευση επιλεγμένων εργασιών σε συνεργαζόμενα επιστημονικά περιοδικά. Επίσης έχουμε έρθει σε συμφωνία με τους εκδότες του International Journal of Business and Economic Sciences Applied Research και Cambrige Scholars Publishing Ltd για την έκδοση ειδικού τεύχους (Special Issue) με τις εργασίες του συνεδρίου.