The Meet Market: Easter Edition στην Τεχνόπολη

Το Meet Market, η ζωντανή πλατφόρμα συνάντησης της δημιουργικής Αθήνας, υποδέχεται την δική του Άνοιξη στις 16 & 17 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

the meet market

Το παρών θα δώσουν πάνω από 120 ελληνικά brands, εκ των οποίων 25 θα συμμετέχουν για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας τις φρέσκες ιδέες τους μέσα από την αγαπημένη μας μετακινούμενη αγορά που συνεχώς μεταβάλλεται, εξελίσσεται και μεγαλώνει.

Καλοσχεδιασμένα ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων σχεδιαστών, αντικείμενα τέχνης και διακόσμησης με άποψη, μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, παραδοσιακά τρόφιμα παραγωγών της ελληνικής υπαίθρου, eco living προϊόντα και πολλά ακόμα θα γεμίσουν την “Κεντρική Αυλή”, το “Προαύλιο Μηχανουργείου” και το κτίριο “Μηχανουργείο” της Τεχνόπολης.

Και για να μπείτε λίγο στο κλίμα σκεφτείτε ένα διήμερο με non stop dj sets, δωρεάν εκπαιδευτικά παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες, street food λιχουδιές και κοκτέιλ…Eπιπλέον, με μια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταμείο – Info point της διοργάνωσης θα μπορείτε αμέσως να πάρετε μέρος στην κλήρωση του Meet Market με δώρο 2 καλάθια γεμάτα δώρα από όλους τους εκθέτες για 2 τυχερούς!

Παράλληλα, δεν θα λείπει το καθιερωμένο πλέον Easter Εgg Hunt, δηλαδή 100 πασχαλινά αυγά κρυμμένα σε όλη την Τεχνόπολη, που θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τα βρουν για να κερδίσουν δώρα, αφού τα φέρουν στο Κεντρικό Ταμείο της διοργάνωσης.Έχουν περάσει 2 χρόνια από το τελευταίο Πασχαλινό Meet Market και ανυπομονούμε για την ώρα που θα συναντηθούμε, θα ψωνίσουμε, θα περπατήσουμε, θα φάμε και θα πιούμε ξανά κάτω από τις κόκκινες καμινάδες. Aυτό είναι το Meet-ing που δεν πρέπει να χάσετε και θα είναι γιορτή!

The Meet Market: Easter Edition
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίω
ν
Μηχανουργείο, Προαύλιο Μηχανουργείου & Κεντρική Αυλή
Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Aπριλίου, 2022
Ωράριο: Σάββατο 12.00 – 22.00 & Κυριακή 12.00 – 21.00
Πειραιώς 100, Γκάζι 11854
Είσοδος: Οδός Ιάκχου | Έξοδος: Οδός Περσεφόνης
*Είσοδος Δωρεάν*