MasterChef: απόψε ακόμα μία δοκιμασία επιστροφής στο παιχνίδι

Ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο αναμένεται σήμερα στο MasterChef με μία τελευταία διεκδίκηση επιστροφής από παίκτη που έχει αποχωρήσει.

masterchef

Την πρώτη ημέρα των επιστροφών η Ελπίδα Μορφούλη ήταν εκείνη που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο και πήρε έτσι το εισιτήριο για την επιστροφή της στο σπίτι.

MasterChef 2022 | Ο εκνευρισμός της Φανής με την επιστροφή της Ελπίδας

Τη δεύτερη ημέρα των επιστροφών είχαμε τρία ζευγάρια – μονομαχίες. Ο Γρηγόρης μονομάχησε με τον Νίκο με τον Γρηγόρη να φτιάχνει χτένια, μάνγκο και φύλλα cappuccino ενώ ο Νίκος έφτιαχε χτένια με πέστο φουντουκιού και λάδι μυρωδικών. Ο Νίκος ήταν εκείνος που κατάφερε να πάρει την ποδιά για την επιστροφή στο σπίτι.

MasterChef 2022 | Γρηγόρης Vs Νίκος! Ποιος θα πάρει την ποδιά;

Η Βασιλική ανταγωνίστηκε με την Αναστασία με την Βασιλική να φτιάχνει μπαλοτίνα κοτόπουλου και την Αναστασία κροκέτες κοτόπουλου με μυρωδικά, κρέμα από πράσινο μήλο. Σε αυτή την μονομαχία η Βασιλική κέρδισε την ποδιά.

MasterChef 2022 | Βασιλική Vs Αναστασία! Ποια θα πάρει την ποδιά;

Τέλος ο Δημήτρης ή αλλιώς Μπόμπαινας αντιμετώπισε τον Στέφανο Σαμανή. Το πιάτο του Δημήτρη που ήταν Wagyu με σάλτσα από χουρμάδες κρίθηκε καλύτερο και έτσι επιλέχθηκε από τους κριτές να επιστρέψει στο παιχνίδι.

MasterChef 2022 | Δημήτρης Vs Στέφανος! Ποιος θα πάρει την ποδιά;

Απόψε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος συγκρούεται με τον Στέφανο Σαμανή για την τελεταία ποδιά που θα οδηγήσει έναν από τους δύο πίσω στο σπίτι.

MasterChef 2022 | trailer 51ου επεισοδίου - Παρασκευή 1.4.2022