Τρεις ευχές για την Σταχτοπούτα: 21 Απριλίου στους κινηματογράφους

Η ποπ σταρ από τη Νορβηγία Astrid S (Άστριντ Σμέπλας) μεταμορφώνεται σε δυναμική Σταχτοπούτα και πρωταγωνιστεί σε ένα συναρπαστικό και αντισυμβατικό ριμέικ του πολυαγαπημένου κλασικού παραμυθιού.

τρεις ευχές σταχτοπούτα

Η εντυπωσιακή ταινία μας ταξιδεύει σε χιονισμένα δάση και βουνά παρέα με την ηρωίδα που προσπαθεί να ξεφύγει από την κακιά μητριά της και να βρει την αγάπη. Μία γερή δόση μαγείας, ένας απίθανος χορός στο παλάτι με υπέροχα κουστούμια και πολλές βόλτες με άλογα είναι στην καρδιά αυτής της παραμυθένιας περιπέτειας από τη Νορβηγία.

Official Trailer (YouTube Link): https://youtu.be/Bdl_9ibrgwo

Σύνοψη

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η ευγενική, ανεξάρτητη και θαρραλέα Σταχτοπούτα ζει με την κακιά μητριά της και την κακομαθημένη κόρη της, που την αντιμετωπίζουν σαν μια κοινή υπηρέτρια. Σε μία από τις βόλτες της στο δάσος, η Σταχτοπούτα εμποδίζει δύο άντρες να κυνηγήσουν άγρια ζώα, ένας εκ των οποίων είναι ο πρίγκιπας του βασιλείου. Η έλξη μεταξύ τους είναι ακαριαία, αλλά ο πρίγκιπας καλείται να βρει την κατάλληλη σύζυγο στον επόμενο βασιλικό χορό, στον οποίο η Σταχτοπούτα απαγορεύεται να πάει. Η ηρωίδα μαζεύει όλο της το κουράγιο και με τη δύναμη τριών μαγικών φουντουκιών, αποφασίζει να πάρει τη μοίρα της στα χέρια της. Θα μπορέσει να απελευθερωθεί από την τυραννία της μητριάς της και να βρει την πραγματική αγάπη;

Σχεδιασμός Παραγωγής: Σίρι Λανγκντάλεν

Κοστούμια: Φλορ Βοβίλ

Ημερομηνία Εξόδου: 21 Απριλίου 2022

Διάρκεια: 1 ώρα και 27 λεπτά