Υποτροφίες του ιδρύματος Wallonie-Bruxelles International για online σεμινάρια Γαλλικής Γλώσσας

Σας ενημερώνουμε ότι  η πρεσβεία του Βελγίου ανακοίνωσε ότι το ίδρυμα Wallonie-Bruxelles International προσφέρει τις ακόλουθες υποτροφίες σε Έλληνες πολίτες, που αφορούν online θερινά σεμινάρια σε γαλλική γλώσσα:

υποτροφίες

1. Υποτροφίες με σκοπό την τελειοποίηση της γαλλικής γλώσσας και λογοτεχνίας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών (15 Ιουλίου έως 05 Αυγούστου 2022)

2. Υποτροφίες για καθηγητές ή μελλοντικούς καθηγητές γαλλικής ως ξένη γλώσσα στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Louvain (25 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου 2022)

3. Υποτροφίες για καθηγητές ή μελλοντικούς καθηγητές γαλλικής ως ξένη γλώσσα στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης (01 έως 12 Αυγούστου 2022)

4. Υποτροφίες που αφορούν εξειδίκευση στην ορολογία του τομέα των Διεθνών Σχέσεων για διπλωμάτες ή δημοσίους υπαλλήλους, των οποίων το αντικείμενο εργασίας σχετίζεται με το θέμα στο Πανεπιστήμιο της Mons (04 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου 2022).

Οι αιτήσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 20-05-2022 στην ακόλουθη διεύθυνση του τμήματος Φοιτητικών Θεμάτων και Υποτροφιών του Yπουργείου Παιδείας: foitmer.yp@minedu.gov.gr.