Μεταπτυχιακό: «Μάρκετινγκ και Επικοινωνία»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Μάρκετινγκ και Επικοινωνία» απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων που ήδη εργάζονται.

oikonomiko panepistimio

Το Π.Μ.Σ. στοχεύει στην παροχή ειδικευμένων σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου και την ανάπτυξη της έρευνας στους χώρους του Μάρκετινγκ και της επιχειρησιακής Επικοινωνίας.


Σκοπός του Προγράμματος είναι η δημιουργία εξειδικευμένων επιστημόνων και η επιμόρφωση ανώτερων στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών για την κάλυψη των αναγκών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Το Πρόγραμμα οδηγεί αποκλειστικά στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία, με τις εξής ειδικεύσεις:

1)Μάρκετινγκ και Επικοινωνία (Marketing and Communication): Προσφέρεται α) σε Τμήμα Πλήρους Φοίτησης (full time) και απευθύνεται σε νέους απόφοιτους, έχει διάρκεια 12 μήνες και τα μαθήματα είναι πρωινά και β) Τμήμα Μερικής Φοίτησης (part time) και απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, έχει διάρκεια 18 μήνες και τα μαθήματα είναι
απογευματινά.

2) Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Διεθνή Προσανατολισμό (Marketing and Communication with International Orientation): Προσφέρεται σε Τμήμα Πλήρους Φοίτησης και απευθύνεται σε νέους απόφοιτους, έχει διάρκεια 12 μήνες, τα μαθήματα είναι πρωινά και διεξάγονται στην Αγγλική γλώσσα.


Τα τέλη φοίτησης για την παρακολούθηση του Π.Μ.Σ. ορίζονται σε 6.250€ για τα τμήματα πλήρους φοίτησης και σε 6.900€ για
το τμήμα μερικής φοίτησης.
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://e-graduate.applications.aueb.gr/ από 8 Ιανουαρίου 2022 έως και την Τρίτη 31/5/2022.
Για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης απαιτείται:

Σύνδεση στον ανωτέρω σύνδεσμο,

Για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης απαιτείται:

  1. Σύνδεση στον ανωτέρω σύνδεσμο,
  2. Εγγραφή ως νέος χρήστης,
  3. Επιλογή από τον κατάλογο των προσφερόμενων από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, του Π.Μ.Σ. «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία» και στη συνέχεια επιλογή του τμήματος μερικής φοίτησης ή πλήρους φοίτησης ή «Marketing & Communication with International Orientation».
  4. Ακριβής συμπλήρωση όλων των στοιχείων της αίτησης σύμφωνα με τις οδηγίες συμπλήρωσης.
  5. Επισύναψη όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών όπως αναγράφονται στην προκήρυξη.

Προσοχή: Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την ενεργοποίηση του πλήκτρου «Υποβολή». Η δια ζώσης υποβολή ή ταχυδρομική αποστολή απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνει κατόπιν επικοινωνίας της Γραμματείας του Π.Μ.Σ. με τον υποψήφιο.


Στοιχεία επικοινωνίας:
Γραμματεία του Π.Μ.Σ. «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία», Κέντρο Μεταπτυχιακών Σπουδών ΟΠΑ,
Καθημερινά 09:30 – 16:30, τηλ. 210-8203665, 210-8203631
Διεύθυνση website:

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας | Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (aueb.gr)