Street Outdoors στη Βαρβάκειο

Street Outdoors, Δήμος Αθηναίων και This is Athens City Festival, με τη υποστηριξη της μπύρας Mythos παρουσιάζουν το Street Outdoors στην Βαρβάκειο.

street outdoors

Την Κυριακή 08 Μαΐου, στο πλαίσιο του Athens City Festival, το Street Outdoors παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα party μέσα στο ιστορικό κτήριο της Βαρβάκειου Δημοτικής αγοράς με καλεσμένους την Paramida από το Βερόλίνο, τον Ouissam από τον Ανόι του Βιετνάμ και τους resident Street Outdoors Soundsystem.

Το party ξεκινάει στις 15.00 και η είσοδος είναι δωρεάν.


PARAMIDA

(Ostgut Ton, Love On The Rocks)Από την άφιξη της στο Βερολίνο το 2010, η Paramida έχει επηρεάσει την Ευρωπαϊκή Clubbing σκηνή με μια ξεχωριστή και αισθησιακή προσέγγιση στη μουσική. Τα set της είναι ασυνήθιστα μελωδικά συνδυάζοντας Proto-House, Trance, Techno και Italo-House.Resident του θρυλικού Panorama Bar, έχει ταξιδέψει σε όλα τα σημεία του πλανήτη παρουσιάζοντας DJ set γεμάτα ενέργεια, καθώς και κυκλοφορίες από το δικό της label “Love On The Rocks”.


OUISSAM (SAVAGE HANOI, Equation Festival)

Κεντρική φιγούρα της Ασιατικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, ο Γάλλος Ouissam ξεχωρίζει για περισσότερο από δέκα χρόνια σε εκείνη την πλευρά του πλανήτη. Ιδρυτής της Cliche Records στο Χονγκ Κονγκ ήταν ένας από τους πρώτους που καλλιέργησαν την Disco, House και Techno κουλτούρα στην πόλη πρίν μεταφερθεί στο Ανόι, την πρωτευούσα του Βιετνάμ. Εκέι ίδρυσε το κατά πολλούς κορυφαίο club της Νοτιοανατολικής Ασίας, το Savage, όπου παρουσιάζει το queer party Snug ενώ παράλληλα είναι και ο curator του Equation Festival.O Ouissam είναι ένας DJ με αγάπη για την δύναμη της ηλεκτρονικής μουσικής την οποία και μεταδίδει στa dancefloor. Στα set του κινείται ανάμεσα σε Disco, House και Techno, με σπάνια μουσικά κομμάτια να βρίσκουν τη θέση τους παρουσιάζοντας ένα αισθητικά ακαταμάχητο αποτέλεσμα.
Κυριακή 08 Μαΐου, 15.00 – 23.30
Βαρβάκειος Δημοτική Αγορά,
Αθηνάς 51, 10552, Αθήνα.Είσοδος ελεύθερη