5o Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών ΙΣΝ από την ARTWORKS

Είσαι νέος Έλληνας καλλιτέχνης; Aυτή είναι η ευκαιρία σου να υποβάλεις αίτηση στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) της ARTWORKS, διάρκειας 8 μηνών, και να διεκδικήσεις χρηματικό βραβείο και δεκάδες ευκαιρίες εξέλιξης και δικτύωσης.

ίδρυμα νιάρχος



Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα βραβευτούν 80 καλλιτέχνες από τον τομέα των εικαστικών τεχνών, της κινούμενης εικόνας, του χορού και της επιμέλειας εικαστικών εκθέσεων, με χρηματικό βραβείο συνολικού ύψους 8.000 ευρώ ο καθένας.

Οι βραβευμένοι συμμετέχοντες πέρα από το οικονομικό έπαθλο, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δράσεις που διοργανώνει η ARTWORKS, όπως σεμινάρια και workshops, ομιλίες καλλιτεχνών κ.ά. Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του, η ARTWORKS προσφέρει στους συμμετέχοντες ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από προγράμματα φιλοξενίας καλλιτεχνών με πολιτιστικούς οργανισμούς εντός και εκτός Ελλάδας.

Η ARTWORKS δημιουργήθηκε το 2017, με ιδρυτική δωρεά του ΙΣΝ, με σκοπό να αποτελέσει γόνιμο πεδίο δράσης για τους Έλληνες καλλιτέχνες. Μέχρι σήμερα έχει ενισχύσει 310 άτομα συνολικά.

Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή στο www.art-works.gr