Vamvakou Experience Festival 2022

Η μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της Βαμβακούς, το Vamvakou Experience Festival, επιστρέφει στο χωριό από την 1η έως τις 3 Ιουλίου 2022.

vamvakou experience festival

Προσκαλεί επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, και όχι μόνο, να γνωρίσουν το εγχείρημα Αναβίωσης της Βαμβακούς προσφέροντας πλήθος εκδηλώσεων ενεργοποιώντας πολλαπλά σημεία του χωριού  και έχοντας ως φόντο τον φυσικό πλούτο του Πάρνωνα.

Μοναδικές εμπειρίες στο βουνό, γνωριμία με το χωριό, τον τρόπο ζωής, την ιστορία και τους κατοίκους, επαφή με τη φύση, πολιτισμός, δημιουργικά προγράμματα για παιδιά, γαστρονομία, αθλητισμός, τεχνολογία. Το εορταστικό τριήμερο έχει κάτι για όλους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει stand-up comedy με την Κατερινά Βρανά, συναυλία των Gadjo Dilo, έκθεση προφορικών ιστοριών από το Istorima, ένα τεράστιο board game από την ομάδα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), παραδοσιακές συνταγές από τις γυναίκες του χωριού, αρωματοθεραπεία και κεραμική, πεζοπορία και ποδηλασία, αθλητικές δραστηριότητες, τον αγώνα ορεινού τρεξίματος Vamvakou Mountain Run 2022, και πολλά πολλά ακόμα.

Σημειώστε την ημερομηνία και σχεδιάστε την επίσκεψή σας!

Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Vamvakou Revival εδώ.