Η γιορτή της μητέρας!

Η μητέρα μου, η μητέρα μας, η μητέρα κάθε παιδιού στη γη, γιορτάζει σήμερα! Αν και για μένα κάθε μέρα θα έπρεπε να γιορτάζει, να δείχνουμε όλοι στις μητέρες μας πόσο τις αγαπάμε και πόσο ξεχωριστές είναι για μας!

γιορτή της μητέρας

Η κάθε μαμά είναι κάτι ιερό για το παιδί της. Κατέχει την πιο σημαντική θέση στην  καρδιά του. Όσο κι αν μεγαλώνει πάντα μια λέξη της, μια αγκαλιά κι ένα φιλί της θα είναι αρκετά να του δώσουν σιγουριά, ηρεμία και γαλήνη. Η μάνα είναι το στήριγμα των παιδιών της, το καταφύγιο τους.

Η αγάπη που νιώθουμε για την μητέρα μας νομίζω δεν μπορεί να χωρέσει σε λέξεις. Είναι η γυναίκα που μας έφερε στη ζωή, τρέχει πάντα για μας, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τη ζωή της, τα θέλω της, τις ανάγκες της και το μόνο που θέλει είναι να ξέρει πως τα παιδιά της είναι καλά, ευτυχισμένα και χαμογελούν.

Επίσης όσο κουρασμένη κι αν είναι από κάθε είδους δουλειά, ακριβώς ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά θα την ξεκουράσουν. Είναι σαν να την γεμίζουν ενέργεια να συνεχίσει να δίνει και να δίνει για την οικογένειά της.

Οπότε απανταχού παιδιά, μικρά και μεγάλα, μη ξεχνάτε τις μητέρες σας ποτέ! Μπορεί αρκετές φορές να νιώθουμε όλοι μας ότι η μαμά μας κουράζει με τις συμβουλές τις. Ότι τα “πρόσεχε “ της είναι υπερβολικά, ότι ανακατεύεται στα πράγματά μας όταν τα τακτοποιεί, ότι θέλει να μας παχύνει με τα νόστιμα φαγητά της και τις χορταστικές πάντα μερίδες της.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες νέες και παλιές, μικρές και μεγάλες!! Να σας χαίρονται τα παιδάκια σας και οι οικογένειες σας!!!