Το Taste of Athens επιστρέφει!

Taste of Athens… Το μεγαλύτερο και πιο νόστιμο γαστρονομικό event της Ελλάδας επιστρέφει, στην καρδιά του καλοκαιριού!

taste of athens

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε. Πρόλαβε τα early-bird εισιτήρια μέχρι 7/6. 

Το Taste of Athens επιστρέφει στο Ζάππειο, για 4 ημέρες γεμάτες γεύση, διασκέδαση και απόλαυση. Μάζεψε την παρέα και βάλ’το στο ημερολόγιο με όσα δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι στην πόλη!

10 από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, κορυφαίοι chef, εμβληματικά πιάτα και ένα γεμάτο πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης σε περιμένουν στο κέντρο της πόλης, με εισιτήρια από 8€.

Ζώνες λειτουργίας 7-10 Ιουλίου:

  • Πέμπτη & Παρασκευή: Dinner: 18:30 – 22:30
  • Σάββατο & Κυριακή: Lunch: 12:00 – 16:00 & Dinner: 18:30 – 22:30

Δες αναλυτικά όσα “μαγειρεύονται” για το Taste of Athens στο tasteofathens.gr.

Τα πιο hot εστιατόρια της πόλης

Οι διάσημοι chef για τους οποίους μιλούν όλοι, τα εστιατόρια που ψάχνεις να κλείσεις τραπέζι και τα πιο cool (ή μήπως hot;) γαστρονομικά πρότζεκτ γίνονται τα συστατικά του μεγαλύτερου γαστρονομικού event στη χώρα.

Ανακάλυψέ τα όλα με μια βόλτα στα pop-up εστιατόρια που θα στηθούν και δοκίμασε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα τους. 

Entertainment stage

Ποιες θερμίδες; Θα τις «κάψεις» όλες χορεύοντας στο κεντρικό Entertainment Stage! Γιατί, φέτος, το Taste of Athens παίζει δυνατά με Live από μεγάλα ονόματα και εμφανίσεις-έκπληξη που γίνονται το νέο μυστικό συστατικό του φεστιβάλ.
Μαρίνα Σάττι, Onirama, The Swingin’ Cats και DJ Sets από τον En Lefko έρχονται να δυναμώσουν την ένταση, και στη μεσημεριανή και στη βραδινή ζώνη!

Δες το πρόγραμμα στο: tasteofathens.gr

Taste Theater by Grundig | Kotsovolos

Δες αγαπημένους σεφ να μαγειρεύουν ζωντανά στη σκηνή ακριβώς μπροστά σου και να μοιράζονται τα μυστικά και την εμπειρία τους, παρακολούθησε τα Taste Talks και μάθε για όλα τα μαγερικά trends αλλά και για τις γαστρονομικές ιστορίες που μας εμπνέουν! Όλα αυτά με όλους τους τύπους εισιτηρίου, στη σκηνή του Taste Theater by Grundig | Kotsovolos! 

Aegean VIP Lounge

Το περιστύλιο του Ζαππείου μετατρέπεται σε ένα πολυτελές Lounge, σε μια προσωμοίωση του νέου ΑEGEAN Business Lounge στο αεροδρόμιο της Αθήνας! 
Κλείσε ένα από τα VIP εισιτήρια και απόλαυσε την εμπειρία του Taste of Athens… με το παραπάνω! Με ένα welcome drink & κέρασμα με την είσοδό σου, προσωπικό service, αποκλειστικά happenings όπως Wine και Cocktail Masterclasses, private dinners και πολλά ακόμη!

Kids Zone

Οι μικροί μας foodies θα έχουν την τιμητική τους και τον δικό τους χώρο στο φεστιβάλ, με ένα ενισχυμένο πρόγραμμα με εκπαιδευτικές και δημιουργικές δραστηριότητες σχετικές με το φαγητό και όχι μόνο.