Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών στο ΑΠΘ

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα: «Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών στο ΑΠΘ», την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 και ώρες 10.00 με 16.00.

aristoteleio

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η παρουσίαση των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών που προσφέρονται από τις Σχολές και τα Τμήματα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη μορφή διαδικτυακής έκθεσης στην οποία το κάθε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών φιλοξενείται σε ένα «Ψηφιακό Περίπτερο». Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το επισκεφθούν διαδικτυακά και να ενημερωθούν από τα μέλη διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού που εκπροσωπούν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

10:00 – 11:00  Έναρξη και Εισήγηση Συμβουλευτικής, με θέμα: «Επιλογή Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και αποτελεσματική αυτοπαρουσίαση: Χρήσιμες συμβουλές», Κατερίνα Παπακώτα, Ψυχολόγος – Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης του ΑΠΘ.

11:00 – 16:00  Ενημέρωση των ενδιαφερομένων επισκεπτών από τους εκπροσώπους των Προγραμμάτων στα Ψηφιακά Περίπτερα της Έκθεσης.

Για τη συμμετοχή στην Έκθεση είναι απαραίτητη η προεγγραφή. Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα γίνεται με προγραμματισμένα ραντεβού, συνολικής χρονικής διάρκειας 15 λεπτών.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.auth.gr/events/ekdilosi-pliroforisis-me-titlo-ekthes/