Street Outdoors & Sunday Pop-Up Brunch στην Κυψέλη

Κυριακή 15 Μαΐου,Street Outdoors, This is Athens City Festival και Impact Hub συναντιούνται απο τις 11 το πρωι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλη για ένα party με international και έλληνες DJ αλλά και ένα Pop-Up Brunch με αγαπημένες και νέες προτάσεις από γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής!

pop up brunch

Οι θαμώνες της αγοράς, οι foodies, οι φίλοι του Street Outdoors και όσοι απλά θέλουν να κάνουν κάτι καινούργιο την Κυριακή τους, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα all-day party μαζί με εναλλακτικές προτάσεις από εστιατόρια, καφέ και bars, νέα και κλασικά, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες.Το event ξεκινάει στις 11.00 και θα διαρκέσει έως τις 00.00 τη νύχτα.


Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους.


Είσοδος Ελεύθερη.DJ sets από τον Global Roots/ Thristian δημιουργό της γνωστής online μουσικης πλατφόρμας Boiler Room, συνδημιουργό του Worldwide FM μαζί με τον Gilles Peterson, DJ του NTS radio και επιδραστική φιγούρα της παγκοσμιας world ηλεκτρονικής μουσικής.


Μαζί τους οι Έλληνες K.atou & Jacob Of Cappadocia, Jose, Polatof, Brotha Gilla και Sardos 97.Κυριακή 15 Μαΐου, 11.00 – 00.00
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42,
113 61, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη