Vamvakou Sport Summer Camp 2022

Η Vamvakou Revival προτείνει αθλητισμό, αστρονομία, παιχνίδια και εκπαιδευτικά προγράμματα με φόντο το καταπράσινο τοπίο του Πάρνωνα, και προσκαλεί παιδιά 6-12 ετών να συμμετέχουν στο Vamvakou Sport Summer Camp, από τις 20 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου.

vamvakou sport summer camp

Δύο εβδομάδες, 80 παιδιά, ένα καθημερινό τετράωρο πρόγραμμα, πολλές βαμβακίτικες αθλητικές εμπειρίες στη φύση. To πρόγραμμα περιλαμβάνει χορό, ομαδικό παιχνίδι με αθλοπαιδιές –όπως mini soccer, handball, mini volley, κωπηλασία-, δραστηριότητες καλλιέργειας κινητικών δεξιοτήτων –όπως badminton, ξιφασκία, στίβος, ενόργανη, ping pong-, παιχνίδια προσανατολισμού, αλλά και δημιουργικές δραστηριότητες -όπως εκπαιδευτικά και εικαστικά προγράμματα και κατασκευές. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με μια μεγάλη γιορτή που θα λάβει χώρα την 1η Ιουλίου, στο πλαίσιο του Vamvakou Experience Festival, με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά και τους γονείς τους.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ “Αναγέννηση & Πρόοδος”, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Vamvakou Revival εδώ.