Πάρτυ με τους Λατέρνατιβ στο SNF Nostos

Σταύρος Διοσκουρίδης και Παναγιώτης Μένεγος εδώ και σχεδόν 15 χρόνια δεν κάνουν άλλο πράγμα από το να συναντιούνται. Σε δημοσιογραφικά γραφεία περιοδικών, εφημερίδων και sites, σε φεστιβάλ και μπαρ, σε διαφόρων ειδών αθηναϊκές καταστάσεις από underground events μέχρι παιδικά πάρτι γενεθλίων. Και φυσικά κάθε μέρα στο ραδιόφωνο: στην αρχή κάθε βράδυ, για λίγο μεσημέρι, εδώ και 9 χρόνια στην πρωινή ζώνη.

λατερνατιβ snf nostos

Φυσικά, συναντιούνται και στα πάρτι. Ως δεινοί θαμώνες τους, ενίοτε διοργανωτές και πολύ συχνά ως «αυτοί που κάνουν τους DJs». Έχουν διαλέξει τη μουσική σε γεμάτα clubs κι άδεια σκοτεινά μπαρ, σε μεγάλα φεστιβάλ και κάποιους λίγους γάμους, σε σκηνές φτιαγμένες από καφάσια μπίρας και στην κορυφή ενός πηγαδιού. Χωρίς ενοχές, χωρίς guilty pleasures, χωρίς να είναι σίγουροι αν «το επόμενο κολλάει με το προηγούμενο».

Κι έχουν πολλή όρεξη να το κάνουν ξανά, μετά από 2 χρόνια που τους έλειψαν τα αθηναϊκά πάρτι. Στις 24 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή – λίγο πριν/λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αναλαμβάνουν τη μουσική στο closing party του SNF Nostos. Με θέα το κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, κι ένα εντυπωσιακό laser show να τους συνοδεύει.

Ετοιμαστείτε για indie anthems, λίγο hip hop, disco jams, ίσως ένα sing-a-long στο “Bohemian Rhapsody” κι «όσο νυχτώνει το techno μεγαλώνει».

Θα είστε εκεί, έτσι δεν είναι;