Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Διδακτορικό Πρόγραμμα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΛ

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει δώδεκα (12) θέσεις για εισαγωγή στο Διδακτορικό πρόγραμμα (PhD), για το Χειμερινό Εξάμηνο του 2022.

διδακτορικό διοίκηση επιχειρήσεων

Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρία (3) χρόνια και σημειώνεται ότι για την αξιολόγηση της αίτησης θα πρέπει ο/η κάθε υποψήφιος/α να υποβάλει και μία αρχική ερευνητική πρόταση, η οποία χρειάζεται να υποβληθεί στην αγγλική γλώσσα.

Οι συγκεκριμένες διαθέσιμες θέσεις (ανά τμήμα και μέλος του διδακτικού προσωπικού) έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και αφορούν σε διάφορα ερευνητικά πεδία και θέματα (Digital Innovation/Blockchain, Χρηματοοικονομική, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Επιχειρήσεων κλπ.). Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις θέσεις στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Call for Applications for the Doctoral Programme in Business Administration | Fall 2022 – University of Nicosia (unic.ac.cy)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 4 Σεπτεμβρίου 2022

Σχετικά με τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ηγείται στην εκπαίδευση στον τομέα των Επιχειρήσεων και των Οικονομικών. Ενδεικτική, ως προς αυτό, είναι η κατάταξη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, από τις κατατάξεις Times Higher Education World University Rankings by Subject 2022 στη θέση #1 σε Κύπρο και Ελλάδα, #47 στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ανάμεσα στα κορυφαία 201-250 πανεπιστήμια στον κόσμο, στον τομέα.

Η Σχολή διακρίνεται για μία σειρά από καινοτόμα προγράμματα, ένδειξη συνεχούς προόδου στον τομέα του Επιχειρείν και της Τεχνολογίας. Τονίζεται, δε, ότι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσέφερε το πρώτο παγκοσμίως ακαδημαϊκό πρόγραμμα στον τομέα των ψηφιακών νομισμάτων. Στρατηγική προτεραιότητα της Σχολής παραμένει η συνεχής βελτίωση και προσαρμογή στα νέα διεθνή δεδομένα και τάσεις, καθώς και στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, της οικονομίας και της αγοράς εργασίας.