ΕΚΠΑ | Elearning: Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (HRM)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διοίκηση ανθρώπινων πόρων (HRM)» εστιάζει στη σημασία που έχει ο ανθρώπινος παράγοντας στη λειτουργία, αλλά και την κερδοφορία των επιχειρήσεων.

διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού

Η επιλογή και στρατολόγηση του προσωπικού, η εκπαίδευση και ανάπτυξή του, οι τεχνικές ενίσχυσης της εργασιακής αποτελεσματικότητας, η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιολόγησης της απόδοσης και των πακέτων αμοιβής, αλλά και οι σύγχρονες πρακτικές υποκίνησης του προσωπικού εξετάζονται στο πρόγραμμα αυτό. Παράλληλα, μελετώνται ζητήματα όπως η δομή, η διάρθρωση και το βέλτιστο μέγεθος των τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού, η ανάθεση αρμοδιοτήτων και το χτίσιμο λειτουργικών ομάδων, καθώς και η εσωτερική επικοινωνία, οι εργασιακές σχέσεις, η επιχειρηματικότητα γενικά, και η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας. Τέλος οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν να εφαρμόζουν Λογισμικό Πρόγραμμα σε δεδομένα από τον πραγματικό χώρο εργασίας επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από δύο live streaming συναντήσεις στις θεματικές:

  • Συναισθηματική Νοημοσύνη
  • Επιλογή Προσωπικού – Η συνέντευξη πρόσληψης, με εισηγήτρια την Ασημακοπούλου Βαρβάρα (MBA, ACC, πιστοποιημένη και διαπιστευμένη ICF Business and Executive Coach, HRM Expert, ιδρύτρια και Managing Partner της Human Resources Expertise και βραβευμένη μέντορας και συγγραφέας).

(Η σύγχρονη (real time) εξ αποστάσεως εκπαίδευση (live streaming) πραγματοποιείται μέσω ειδικά διαμορφωμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα με εισηγητή τα οποία καλούνται οι εκπαιδευόμενοι να παρακολουθήσουν από το χώρο τους, σε συνεδρίες που λαμβάνουν χώρα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, χωρίς να είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία.

Το Live Streaming παρέχει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να έχουν στον υπολογιστή τους ήχο και εικόνα και να μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εισηγητές, είτε φωνητικά είτε γραπτά.)

Περισσότερα εδώ.