Σεπτέμβριος στην Βαμβακού – Δείτε το πρόγραμμα

Τα χωριά είναι κατεξοχήν τόποι ταυτισμένοι με την αργή ζωή, εκεί που οι ημέρες κυλούν ήρεμα, ίδια γνώριμα μέρη και πρόσωπα. Δεν ισχύει το ίδιο και για το χωριό της Βαμβακούς, όπου κάθε μέρα διαφέρει από την προηγούμενη, κάθε μήνας, κάθε εποχή επιφυλάσσει μια σειρά από διαφορετικές δράσεις.

βαμβακού

Στη Βαμβακού, μια επίσκεψη δεν είναι αρκετή. Εάν ήσασταν εκεί το φθινόπωρο, έχετε πολλούς και διαφορετικούς λόγους να ξαναταξιδέψετε στο χωριό και τον χειμώνα ή το καλοκαίρι, από δραστηριότητες στη φύση, συναυλίες και εκθέσεις μέχρι μαθήματα ρομποτικής στο V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by Stavros Niarchos Foundation (SNF) στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει η Vamvakou Revival.

Δείτε το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου εδώ.

Μάθετε περισσότερα στο VamvakouRevival.org

Η Βαμβακού βρίσκεται στην Πελοπόννησο, λίγες μόνο ώρες μακριά από την Αθήνα, με το αυτοκίνητο. Πριν από μερικές δεκαετίες το χωριό είχε εκατοντάδες κατοίκους, αλλά σήμερα έχει ελάχιστους. Το χωριό βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό ορεινό τοπίο και αποτελεί ιδανικό προορισμό για αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα. Το ΙΣΝ υποστηρίζει το εγχείρημα για την Αναβίωση της Βαμβακούς. Μάθετε περισσότερα εδώ.