Έκθεση Φωτογράφων του πρακτορείου Reuters: «Φύση και Περιβάλλον»

Tο Athens Photo World οργανώνει κάθε χρόνο μια σειρά υπαίθριων εκθέσεων με στόχο την άμεση επαφή του κοινού με την σύγχρονη φωτοειδησεογραφία, το φωτορεπορτάζ.

έκθεση φωτογραφιών

Εντυπωσιακές φωτογραφίες σπουδαίων Ελλήνων και ξένων φωτογράφων, με θέματα όπως η παγκόσμια καθημερινότητα και ο αθλητισμός, εκτίθενται κάθε καλοκαίρι σε κεντρικά, πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Φέτος, παρουσιάζονται έργα με θέμα «Φύση και Περιβάλλον», όπως αποτυπώθηκαν μέσα από τη ματιά του αείμνηστου Γιάννη Μπεχράκη και τριάντα τριών ακόμη φωτογράφων του πρακτορείου Reuters: Άλκης Κωνσταντινίδης, Στέλιος Μισίνα, Umit Bektas, Antonio Bronic, Rodolfo Buhrer, Amir Cohen, Amit Dave, Nacho Doce, Anushree Fadnavis, Jose Luis Gonzalez, David Gray, Hannibal Hanschke, Yves Herman, Danish Ismail, Lucas Jackson, Sigtryggur Johannsson, Chris Keane, Clodagh Kilcoyne, Dan Koeck, Alexey Malgavko, Rafael Marchante, Hannah McKay, David Mercado, Monicah Mwangi, Ilya Naymushin, Lisi Niesner, Mohamed Nureldin, Baz Ratner, Pascal Rossignol, Maxim Shemetov, Borja Suarez, Ann Wang και Arnd Wiegmann.

Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη της ομορφιάς του πλανήτη αλλά και ο προβληματισμός σχετικά με την επίδραση της ανθρώπινης δραστηριότητας πάνω σε αυτόν.

Η επιμέλεια έγινε από τον Άλκη Κωνσταντινίδη, Reuters Chief Photographer για την Ελλάδα και την Κύπρο και τον Θανάση Σταυράκη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Athens Photo World.

01 Σεπτεμβρίου – 30 Σεπτεμβρίου 2022

Περίμετρος ΚΠΙΣΝ

μεταπτυχιακές σπουδές γαλλία

Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Γαλλία, εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

εθνική μπάσκετ

Ελλάδα-Ουκρανία: απίστευτη η εθνική, έκανε ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο