ΕΑΠ: Ημερίδα με τίτλο «Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον τομέα της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς»

Η ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Hμερίδα που διοργανώνει με τίτλο «Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον τομέα της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς», η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18.00, στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό (Ρήγα Φεραίου 106), στην Πάτρα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο

Η ομάδα DAISSy συμμετέχει ως εταίρος στις δράσεις του έργου NICHE: Nurturing Intangible Cultural Heritage for Entrepreneurship που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το έργο NICHE, διάρκειας 24 μηνών, στοχεύει στην προώθηση της ανάπτυξης και της βιωσιμότητας στον τομέα της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Intangible Cultural Heritage), δηλαδή όλων των πρακτικών, μορφών έκφρασης, γνώσεων ή δεξιοτήτων που συναποτελούν την πολιτιστική παράδοση ενός τόπου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα και εκπροσώπους ενώσεων, ιδρυμάτων και επιχειρήσεων σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Συγκεκριμένα απευθύνεται σε επαγγελματίες πολιτισμού, διαχειριστές στον τομέα του πολιτισμού και τουρισμού, παρόχους επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, συμβούλους επιχειρήσεων, διαχειριστές μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον πολιτισμό και τουρισμό, φορείς που λαμβάνουν αποφάσεις, εκπροσώπους δήμων και πολιτιστικών συλλόγων καθώς και σε φοιτητές και αποφοίτους στον πολιτισμό και τουρισμό. Μπορείτε να βρείτε την αφίσα της εκδήλωσης εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση info@daissy.eap.gr

eurobasket

Eurobasket: στην κορυφή της Ευρώπης η Ισπανία

μετσόβειο πολυτεχνείο

Το ΕΜΠ πρώτο στην Ελλάδα και μεταξύ 201-250 παγκοσμίως στην Απασχολησιμότητα Αποφοίτων, σύμφωνα με την κατάταξη QS