Στα Ιωάννινα η 9η «Ημέρα Καριέρας» ΔΥΠΑ το Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 9η «Ημέρα Καριέρας» στα Ιωάννινα, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Du Lac (Κ. Παπούλια & Ίκκου, Ιωάννινα 452 21) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

δυπα

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 30 επιχειρήσεις με περισσότερες από 600 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Ενδεικτικές ειδικότητες που αναζητούν οι εταιρείες: υπάλληλοι γραφείου και διοικητικής υποστήριξης, οδηγοί, εξυπηρέτηση πελατών, στελέχη πληροφορικής, πωλητές, αποθηκάριοι, εκπαιδευτικοί, εξειδικευμένα στελέχη και προσωπικό σε βιομηχανίες (ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι μηχανικοί, εργάτες παραγωγής, τεχνικές ειδικότητες), καθώς και ειδικότητες στους κλάδους του τουρισμού, της παροχής ιατρικών υπηρεσιών και των κατασκευών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-ioannina

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε  τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr