Είναι 48 και είναι όλοι #SNFInterns!

Στις 3 Οκτωβρίου ήταν η πρώτη ημέρα της φθινοπωρινής-χειμερινής περιόδου του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

snf interns

Η πρώτη ημέρα που καλωσορίζουμε τους νέους interns μας και που θα έχουμε τη χαρά να δουλεύουμε καθημερινά μαζί τους, μέχρι και τις αρχές Φεβρουαρίου. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τις σκέψεις και τις ιδέες τους, και να γίνουμε όλοι μαζί μέρος μίας προσπάθειας να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για όλους.

Οι SNF Interns θα ενταχθούν στην ομάδα μας, στο ΙΣΝ, και σε συγγενείς οργανισμούς μας, όπως το iMEdD (incubator for Media Education and Development), Αναγέννηση & Πρόοδοs, Vamvakou Revival και Γήπεδο Ζωής, καθώς και σε μεγάλους δωρεοδόχους μας: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), και Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ).

Καλή αρχή! Και ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

*Eάν ενδιαφέρεσαι να γίνεις κι εσύ #SNFIntern, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο πρόγραμμα που αφορά την Ανοιξιάτικη-Καλοκαιρινή περίοδο (3 Απριλίου 2023 – 31 Ιουλίου 2023). Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ανοίξει στις 3 Ιανουαρίου 2023.