Ημέρα καριέρας με την EY Greece, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 εκδήλωση καριέρας με την EY Ελλάδος (περισσότερα εδώ).

πανεπιστήμιο κρήτης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Β.201 του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών στο Ηράκλειο.

Απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κρήτης και ιδιαιτέρως σε όσους προέρχονται από τη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.

Για να διευκολυνθούν οι φοιτητ@ς σε σχέση με το πρόγραμμα των μαθημάτων τους, η παρουσίαση της εταιρείας αλλά και τα sessions με το networking θα γίνουν δύο φορές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για την EY Ελλάδος και τους διαφορετικούς τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά, να γνωρίστε από κοντά και να μιλήσετε με στελέχη από το Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και να παρακολουθήσετε ένα διαδραστικό εργαστήριο 90 λεπτών σχετικό με το LinkedIn, τη δύναμή του ως εργαλείο στην αναζήτηση εργασίας και το πώς να χτίσετε ένα επιτυχημένο επαγγελματικό ψηφιακό προφίλ στην πλατφόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.career.uoc.gr/index.php/el/services-2/ekdiloseis-anakoin/careerday-ey-greece