Πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ στην σχέση σου!

Όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση, χρειάζεται συνεχώς δουλειά για να πετύχει αυτή η σχέση και να υπάρχει συνέχεια. Δεν φτάνει μόνο η αγάπη ή το πάθος για τον-την σύντροφό μας, για να πάει καλά η σχέση μας.

λόγια που δεν λέμε στη σχέση

Βέβαια και οι τσακωμοί είναι μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορείς να τους αποφεύγεις πάντα, αλλά αν είσαι σε μια φάση όπου αισθάνεσαι σαν να πνίγεσαι τότε καλό είναι να προσέξεις κάποια πράγματα, τόσο εσύ, όσο και το αγόρι ή το κορίτσι σου. 

Πάνω στα νεύρα μας εξάλλου πολλοί άνθρωποι λέμε πράγματα που αργότερα μετανιώνουμε, αλλά έχουμε ήδη πληγώσει και στεναχωρήσει τον άλλον. Τι λοιπόν δεν πρέπει να πεις ποτέ στην σχέση σου; 

Είσαι τρελή-ος

Είναι άλλο να χαρακτηρίσεις κάποιον έτσι για πλάκα και με την καλή έννοια, κι άλλο όταν τσακώνεσαι στην σχέση σου και έχει ανέβει η ένταση πολύ, να μιλήσεις έτσι.  Αυτό δείχνει τόσο την απουσία σεβασμού από μέρους σου, αλλά δηλώνεις ότι είναι παράλογος και αυτό ίσως οδηγήσει τον ή την σύντροφό σου να μην σου ανοίγεται πλέον και να μην εκφράζεται έτσι όπως νιώθει. 

Σκάσε 

Είναι μια βαριά κουβέντα- βρισιά που δείχνει σίγουρα ότι δεν σέβεσαι τον άνθρωπό σου, αλλά και ότι δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις ουσιαστικά, ίσως και να μην είσαι έτοιμος ή έτοιμη για μια ειλικρινή και ουσιώδης σχέση.

Έχεις πρόβλημα

Με αυτή την φράση ρίχνεις ψυχολογικά τον άλλον και τον προσβάλλεις. Επίσης τον μειώνεις σαν άνθρωπο και νοητικά. 

Πάντα έτσι ήσουν; 

Μπορείς φυσικά να μιλήσεις στον ή στην σύντροφό σου για αυτά που νιώθεις, όμως με αυτή τη φράση ασκείς αρνητική κριτική για τον χαρακτήρα, πληγώνεις τα συναισθήματα του άλλου και δεν τον κάνεις να σκεφτεί την συμπεριφορά του, αντίθετα πολύ πιθανό είναι να σου απαντήσει αναλόγως.

Εσύ φταις για όλα

Τέλος με το να κατηγορείς το αγόρι σου ή την κοπέλα σου για τα πάντα δεν σας ωφελεί σε κάτι. Το θέμα είναι να αναγνωρίσετε και οι δύο που φταίτε κι αν υπάρχει αληθινή  και αμοιβαία θέληση θα λυθεί κάθε πρόβλημα.