Athens Bar Show 2022 – Stirring Up the Future of Bars | στην Τεχνόπολη

Όπως κάθε χρόνο, από το 2010 που ξεκίνησε, το Athens Bar Show 2022, θα αποτελέσει και φέτος μια διήμερη πραγματική “γιορτή” του Κλάδου των επαγγελματιών του bartending, της φιλοξενίας, της εστίασης και των αποσταγμάτων.

athens bar show

Η φετινή διοργάνωση θα παραμείνει “πιστή” στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, και στις 8 & 9 Νοεμβρίου 2022 θα υποδεχτεί αισιόδοξα, δυναμικά και με δεκάδες περισσότερους εκθέτες, τους χιλιάδες επισκέπτες της.

Μέσα και έξω από τις Αίθουσες και τα περίπτερα θα παρακολουθήσουμε ομιλίες, events, tastings, εμφανίσεις διάσημων ονομάτων της Ελληνικής αλλά και Παγκόσμιας “Βιομηχανίας” του Bartending και των Αποσταγμάτων, αλλά κυρίως θα γνωριστούμε και θα μάθουμε.

Θα μάθουμε, φυσικά, από μερικά από τα σημαντικότερα και influential πρόσωπα της Βιομηχανίας όπως τους: Simone Caporale, Monica Berg, Ago Perrone, Simon Ford, Giacomo Giannotti, David Woundrich, Jesse Estes, Ger Buckley, Roberto Bava, Danil Nevsky, Manny Hinojosa, Lorenzo Antinori, Kelsey Ramage, Giorgio Bargiani και πολλούς άλλους.

*Εδώ, οφείλουμε, όπως πάντα, να επισημάνουμε πως η είσοδος για το διήμερο του Athens Bar Show επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες.

Οι “παράλληλες” εκδηλώσεις, όπως η Athens Bar Week καθώς και το ABS Closing Party απευθύνονται σε όλους.

Στόχοι και φιλοδοξίες του Athens Bar show

Οι Στόχοι και οι φιλοδοξίες του Athens Bar Show, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, παραμένουν η ανάπτυξη, η ενημέρωση, η δημιουργία, η ανακάλυψη νέων, αναδυόμενων τάσεων και καλλιέργεια γνώσης, φιλοσοφίας και mindset για την ιδανική διαχείριση των επιχειρήσεων.

Φιλοδοξούμε, για ακόμα μια χρονιά, να ενώσει με μοναδικό τρόπο εκθέτες και επαγγελματίες επισκέπτες προσφέροντας χρήσιμες γνώσεις και πληροφόρηση, με μια παράλληλη δικτύωση και δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος ακόμα και για μελλοντικές συνεργασίες.

Όμως, πια, και οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον υπέροχο Κόσμο του bartending και των αποσταγμάτων κυρίως μέσα από τις “παράλληλες δράσεις” του, όπως η Athens Bar Week.

Παράλληλα, δεν ξεχνάμε και την “ηθική” και “φιλοσοφική” προσέγγιση του fine drinking και του responsible drinking, παραμένοντας πιστοί στους πυλώνες μας: Ανακάλυψη, Εκπαίδευση & Δικτύωση.

Φέτος, λόγω του μεγέθους της Έκθεσης, θα χρησιμοποιηθούν για τις εκδηλώσεις, τα events και τα εκθεσιακά περίπτερα όλα τα κτίρια και οι εξωτερικοί χώροι της Τεχνόπολης.