Η πορτοκαλάδα λουξ free συνέβαλε στη διάδοση καλών ιδεών στο TEDxPatras

Η αγαπημένη πορτοκαλάδα λουξ free στήριξε τη διοργάνωση TEDxPatras 2022, την κορυφαία πλατφόρμα ιδεών, δημιουργικότητας και καινοτομίας που πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρα της Λουξ, στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

λουξ

Η λουξ free, ένα αναψυκτικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ανθρακικό και μόνο με φυσικά γλυκαντικά, αποτέλεσε αρωγό στην προσπάθεια των εθελοντών του TEDx, οι οποίοι αγωνίζονται με πάθος να διαδώσουν θετικές ιδέες και στάσεις ώστε να αλλάξουν συμπεριφορές, ζωές και, τελικά, τον κόσμο. Οι παρευρισκόμενοι και οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το stand της εταιρίας και να απολαύσουν τη νέα, μοναδική λουξ free.

Η φετινή διοργάνωση, στην οποία «πρωταγωνίστησε» η λουξ free, είχε ως θέμα τη «Μεταμόρφωση», τόσο την προσωπική όσο και την κοινωνική, ύστερα από δύο χρόνια τα οποία άλλαξαν τη ζωή όλων μας ριζικά. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν μία σειρά από ομιλίες ανθρώπων που αφηγήθηκαν προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τις οποίες «μεταμορφώθηκαν».

Η Λουξ, έχοντας στο DNA της την πρόοδο και την εξέλιξη, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία διοργάνωση που στοχεύει στην δημιουργία εμπειριών που μπορούν να αλλάξουν και να βελτιώσουν τον τρόπο σκέψης όσο και την κοινωνία στο σύνολο της.