Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ επιστρέφει!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την 1η Δεκεμβρίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα ανάψει τα γιορτινά του φώτα και θα γιορτάσει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

χριστουγεννιάτικος κόσμος

Στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ που υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) θα επιστρέψει το Παγοδρόμιο στο Κανάλι, οι φωτιστικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, οι Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στον Φάρο, και φυσικά αμέτρητες δράσεις και εργαστήρια για παιδιά και οικογένειες. Από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική που θα πλημμυρίσει την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος: η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ θα δώσει μια ξεχωριστή συναυλία με μελωδίες από αγαπημένα μιούζικαλ (26/12), ενώ η Αλέξια θα συμπράξει επί σκηνής με την ορχήστρα και τη χορωδία του El Sistema Greece (19/12).

Φυσικά, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για την υποδοχή του νέου έτους στο ΚΠΙΣΝ, την οποία θα σηματοδοτήσει ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων, ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά και ο καθιερωμένος αγώνας δρόμου SNF RUN: 2023 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Βρείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ.

kompania

H KOMPANÍA στο ΙΛΙΟΝ plus | Κάθε Τρίτη

κατερινα παπουτσακη

Κατερίνα Παπουτσάκη: η πρώτη της ανάρτηση μετά τις φήμες του χωρισμού