Bones and All: 24 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους

Από την Metro Goldwyn Mayer Pictures έρχεται το “Bones and All”, η νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο (“Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου”) που κέρδισε πρόσφατα τον Αργυρό Λέοντα Καλύτερης Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας το 2022.

bones and all

Το “Bones and All” είναι η ιστορία αγάπης ανάμεσα στην Μάρεν (Τέιλορ Ράσελ), μία νεαρή γυναίκα που μαθαίνει πως να επιβιώνει στο περιθώριο της κοινωνίας, και τον Λι (Τιμοτέ Σαλαμέ) έναν ακραίο και στερημένο τυχοδιώκτη… οι οποίοι συναντιούνται και ενώνονται για μια οδύσσεια χιλιομέτρων που τους οδηγεί στις περιφερειακές διαδρομές, στα κρυφά περάσματα και στις παγίδες της Αμερικής του Ρόναλντ Ρίγκαν. Όμως, παρά το γεγονός ότι καταβάλλουν τις καλύτερες προσπάθειές τους, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο τρομακτικό παρελθόν τους και σε μια τελική στάση που θα καθορίσει αν η αγάπη τους μπορεί να επιβιώσει από την διαφορετικότητά τους.

Στην ταινία “Bones and All” πρωταγωνιστεί η Τέιλορ Ράσελ (“Waves”, “The Heart Still Hums”), η οποία κέρδισε το Βραβείο Marcello Mastroianni Καλύτερης Ανερχόμενης Ηθοποιού στο φετινό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. Πρωταγωνιστούν επίσης, ο Τιμοτέ Σαλαμέ (υποψήφιος για Όσκαρ στο “Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου”, “Dune”), ο Μάικλ Στούλμπαργκ (“Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου”, “Η μορφή του νερού”), ο Αντρέ Χόλαντ (“Passing”, “Moonlight”), η Κλόε Σεβινί (“We Are Who We Are”, “American Horror Story”), ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν (“Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες”, “ The Unbearable Weight of Massive Talent”), η Τζέσικα Χάρπερ (“Suspiria”, “Minority Report”), ο Τζέικ Χόροβιτς (“Adam Bloom”, “Απέραντη Nύχτα”) και ο Μαρκ Ράιλανς (βραβευμένος με Όσκαρ για την ταινία “Η Γέφυρα των Κατασκόπων”, “Wolf Hall”). Το σενάριο υπογράφει ο Ντέιβιντ Κάσγκανιτς (“Suspiria”, “Κάτω από τον ήλιο”), βασισμένο στο μυθιστόρημα της Καμίλ Ντε Άντζελις. Είναι μία παραγωγή των Λούκα Γκουαντανίνο, Τερίσα Παρκ, Μάρκο Μοραμπίτο, Ντέιβιντ Κάσγκανιτς, Φραντζέσκο Μέλτσι Ντ’Ερίλ, Λορέντζο Μιέλι, Γκαμπριέλε Μοράτι, Πίτερ Σπίαρς και Τιμοτέ Σαλαμέ. Την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβαν οι Τζιοβάνι Κοράντο, Ραφαέλα Βισκάρντι, Μορένο Ζάνι, Μάρκο Κολόμπο και Τζόναθαν Μόντεπερ.

Η δημιουργική ομάδα του Γκουανταντίνο πίσω από τις κάμερες περιλαμβάνει τον διευθυντή φωτογραφίας Αρσένι Κατσατούραν (“Eyimofe (This Is My Desire)”, “The Idol”), τον σχεδιαστή παραγωγής ‘Ελιοτ Χοστέτερ (“Beckett,” “Waves”), τον μοντέρ Μάρκο Κόστα (“We Are Who We Are,” “Suspiria”), τη σχεδιάστρια κοστουμιών Τζούλια Πιερσάντι (“Suspiria”, “Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου”) και τους συνθέτες Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος (“Soul”, “Mank”).

Η Metro Goldwyn Mayer Pictures παρουσιάζει μία παραγωγή των A Frenesy Film Company/ Per Capita Productions σε συνεργασία με τις The Apartment Pictures/ Memo Film, 3 Marys Entertainment/ Elafilm/ Tenerstories. Η ταινία “Bones and All” θα διανεμηθεί παγκοσμίως από την Warner Bros. Pictures και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 24 Νοεμβρίου 2022.

Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο

Σενάριο (βασισμένο σε μυθιστόρημα της Καμίλ ντε Άντζελις): Ντέιβιντ Κάσγκανιτς

Πρωταγωνιστούν: Τιμοτέ Σαλαμέ, Τέιλορ Ράσελ, Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε, Κλόε Σεβινί

Μάικλ Στούλμπαργκ