Γιώργος Καραμανλής – Μιχάλης Πρέκας: Stand up comedy στο Nomads Athens

Οι ανερχόμενοι κωμικοί Γιώργος Καραμανλής και Μιχάλης Πρέκας ενώνουν τα καλύτερα αστεία τους και δίνουν ρέστα στην σπουδαιότερη Stand Up Comedy παράσταση της δεκαετίας! (Για εκείνους).

τα ρέστα μας

Μετά από τα συνεχόμενα Sold Out στο θέατρο μετακομίζουν για το Νοέμβριο στη σκηνή του Nomads Athens στο Μοναστηράκι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Μια παράσταση που θα αφήσει εποχή! (Το φθινόπωρο)

Μία παράσταση stand up comedy που τα έχει όλα και σίγουρα πιάνει όλες τις ηλικίες. Σύντομα αστεία – one liners, παρατηρήσεις της καθημερινότητας – observational comedy, προσωπικές ιστορίες – storytelling, αυτοσχεδιασμούς.

Σημείωση: Δεν πειράζουμε προσβλητικά το κοινό, δεν ενοχλούμε κανέναν θεατή και δε βγάζουμε γέλιο εις βάρος κανενός.

Τα θέματα της παράστασης είναι πολλά και διάφορα. Διακοπές, κάμπινγκ, γάτες, ραντεβού, σεξ, αλκοόλ, τζόγος, άγχος, ψυχαναγκασμοί, νεύρα, ενοχλητικοί ήχοι, περίεργες ιστορίες κ.α. Όταν το συναίσθημα συναντά τη μαγεία όλα είναι πιθανά.

Διαλέξαμε τα καλύτερα αστεία από την πορεία μας. Τα έχουμε δοκιμάσει σε μπαρ, θέατρα, αυλές, ταράτσες, υπόγεια, μεζεδοπωλεία, κάμπινγκ και φεστιβάλ. Ήρθε η ώρα να τα απολαύσετε κι εσείς!


Έχουμε συμμετάσχει στο Mic Drop Comedy Club, στο Bob Theater Festival, στο Athens Comedy Festival, στο Athens English Comedy Club, στο Λοσάντζελε Comedy Club, κ.α. Έχουμε κάνει πολλά Stand Up Comedy Tour σε όλη την Ελλάδα και είμαστε μέλη της κωμικής ομάδας ΝαιΚουλΈκλεισε.

Το stand up comedy αυτή τη στιγμή είναι το πιο αναπτυσσόμενο θεατρικό είδος στην Ελλάδα με συνεχώς αυξανόμενο κοινό και έχει πιστούς θεατές που το ακολουθούν και γεμίζουν μπαρ και θέατρα. Ελάτε να διατηρήσουμε την παράδοση.

Σε κάθε παράσταση το μόνο σίγουρο είναι ότι τα γέλια δεν περνούν στο ντούκου. Οι ερωτήσεις πολλές, είναι όντως καλοί ή μπλοφάρουν; Εσείς τα βλέπετε ή θα κάνετε πάσο;


Όπως καταλαβαίνετε προσπαθούμε με κάθε τρόπο να κερδίσουμε την προσοχή σας. Αυτός είναι άλλωστε και ο υποσυνείδητος λόγος έκφρασης αρκετών καλλιτεχνών. Δώστε μας την προσοχή που δε μας δίνει η κοινωνία και στηρίξτε την προσπάθεια μας. Έχουμε ποντάρει τα πάντα σε αυτήν την παράσταση, έχουμε βάλει τα ρέστα μας!

πανεπιστήμιο λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον Παγκόσμιο Χάρτη Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φαρμακευτικής

maestro

Maestro: η δημοφιλής σειρά θα «παίξει» και στο Netflix