Το μέλλον της δημοκρατίας και η άγρια πανίδα στο επίκεντρο των βραβείων Tällberg-SNF-Eliasson Global Leadership 2022

Θέλουν να συμβάλουν στην επίλυση των πραγματικών προβλημάτων της ανθρωπότητας, να καταπολεμήσουν την καταστολή και να μεταδώσουν την αλήθεια στη Ρωσία, καθώς και να επανεξετάσουν την επαφή των ανθρώπων με την άγρια πανίδα, με στόχο τον περιορισμό της μετάδοσης ασθενειών από τη φύση στον άνθρωπο.

tallberg snf

Γνώρισε τους νικητές της κατηγορίας Established Leaders των βραβείων Tällberg-SNF-Eliasson Global Leadership για το 2022. Τα Βραβεία έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να τιμήσουν το έργο ανθρώπων που θέτουν σε εφαρμογή πρωτότυπες και τολμηρές ιδέες, με προοπτική να βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Τόσο τα Bραβεία όσο και οι πρωτοβουλίες του Tällberg Foundation υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

«Για την αντιμετώπιση κάθε σοβαρής πρόκλησης, με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η ανθρωπότητα -όπως η κλιματική αλλαγή, η διάβρωση της δημοκρατίας, τα κενά στο σύστημα ψυχικής υγείας, ο κίνδυνος μελλοντικών πανδημιών- απαιτείται υγιής και ανιδιοτελής ηγεσία», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος. «Το ΙΣΝ είναι υπερήφανο που υποστηρίζει τα Βραβεία, αναγνωρίζοντας τους ηγέτες των οποίων η ρεαλιστική αισιοδοξία έχει την προοπτική να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες των ανθρώπων για την αντιμετώπιση αυτών των κρίσιμων προκλήσεων».

Η διαδικασία είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, ενώ οι φετινοί φιναλίστ επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 2.400 συμμετοχές από 132 χώρες. Το βραβείο για την κατηγορία των Established Leaders ανέρχεται στα $50,000. Οι νικητές στην κατηγορία των Εmerging Leaders θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.