Πανεπιστήμιο Πατρών: Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου Φοιτητικού Τουρνουά BEACH VOLLEY

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο Φοιτητικό Τουρνουά Beach Volley για Φοιτητές και Φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών, στα γήπεδα Beach Volley του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022.

πανεπιστήμιο πατρών

Δήλωση συμμετοχής γίνεται στο e-mail του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου usport@upatras.gr με θέμα «Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Φοιτητικό Τουρνουά Beach Volley», όπου οι Φοιτητές και οι Φοιτήτριες αναγράφουν επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας τους και το Τμήμα στο οποίο ανήκουν. Ταυτόχρονα θα πρέπει να κοινοποιήσουν το μήνυμα στον συντονιστή του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Άρη Αγγελόπουλο (Πετοσφαίριση)  arisagelo@upatras.gr και στην υπεύθυνη της διοργάνωσης Σπυριδούλα Τριανταφυλλοπούλου, trialou@yahoo.gr αποσπασμένη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Πετοσφαίρισης στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

Η δήλωση κάθε φοιτητή-τριας για το Beach Volley θα πρέπει να έχει αποσταλεί στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο ως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022.

Απαραίτητη και μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι η κατοχή δωρεάν κάρτας μέλους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου 2022-2023.