Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 2022 | Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Το Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών ΕΠΙΟΝΗ σε συνεργασία με την Μονάδα Ηλεκτρονικής Υγείας και Διαχείρισης Γνώσης – Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και το  Κέντρο Αναφοράς Attica Reference Site (AHA4Attica) – Active & Healthy Ageing 4 Attica διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3.12.2022.

ημερίδα

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 15:00 στο INNOVATHENS: κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και θα μεταδοθεί διαδικτυακά. (https://us02web.zoom.us/j/86479515328)

Θα φιλοξενηθούν ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Στο τέλος της ημερίδας θα προβληθεί το νέο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας διάρκειας 27 λεπτών με τίτλο “9 Ζωές”.

Η ημερίδα γίνεται με την συνεργασία φορέων που συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα: IncluPsy, Samenta, CIVIC, PrOActive, SUCESS και Art4Me. Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους: Eurocarers, Obrela, Syndesis Ltd, Εδρα- Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων, Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών,  ΠΕΨΑΕΕ, ENALMH, Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής,  Σύλλογο Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Νόσο Alzheimer Ιωαννίνων, 50+ Hellas.

εκπα

Ημέρες Καριέρας ΕΚΠΑ 2022

νόμισμα rolling stones

Βρετανία: οι Rolling Stones έγιναν συλλεκτικό νόμισμα