Κάνε hoponinclusion.com, γιατί ένα ανοιχτό μυαλό, χωράει τον κόσμο όλο!

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης του Σ.Κ.Ε.Π.- Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους, ενός σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα απευθύνεται σε όλους εμάς, μικρούς και μεγάλους για να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά προς τη κοινωνική συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία.

hoponinclusion

Πρόκειται για ένα καινοτόμο Διαδικτυακό Hub Ενημέρωσης & Εξοικείωσης με την Αναπηρία, με στόχο την κατανόηση και αποδοχή του κόσμου γύρω μας. Η ιστοσελίδα, που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στοχεύει στην ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία και στη κοινωνική διαπαιδαγώγηση προς μια περισσότερο προσβάσιμη και ισότιμη κοινωνία για όλους.

Το hoponinclusion.com λειτουργεί ως μέσο επικοινωνίας, ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ανάδειξης κοινωνικών θεμάτων καθώς και ως hub ανταλλαγής ιδεών, γνώσεων, εμπειριών και προτάσεων. Το σύνολο του πλούσιου περιεχομένου του – blogs, Podcasts, videos αφύπνισης, ερωτηματολόγια προσβασιμότητας, κ.λπ. – δημιουργήθηκε από άτομα με και χωρίς αναπηρία, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ιστοσελίδα διαθέτει προσβάσιμο οπτικοακουστικό υλικό, σε άτομα με κώφωση/βαρηκοΐα, μέσω των υποτίτλων, των διερμηνειών στην ελληνική νοηματική γλώσσα και της απομαγνητοφώνησης στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Επισκεφθείτε το A Disability Awareness Hub to learn to live together | HoponInclusion.com και μάθετε περισσότερα.