Το Tällberg Foundation γιορτάζει τους νικητές των βραβείων 2022 με online εκδηλώσεις

Οι νικητές των βραβείων Tällberg-SNF-Eliasson Global Leadership 2022 δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, από τη δημοσιογραφία μέχρι την καλλιέργεια μανιταριών, και σε χώρες από τη Βενεζουέλα ως τη Ζιμπάμπουε.

tallberg snf

Το Tällberg Foundation μάς δίνει την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και να μάθουμε περισσότερα για το σημαντικό έργο τους, μέσα από μία δύο ανοικτές διαδικτυακές εκδηλώσεις.

Η εκδήλωση για τους νικητές της κατηγορίας Εstablished Leaders θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, ενώ η εκδήλωση για τους Emerging Leaders θα ακολουθήσει την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου. Δήλωσε συμμετοχή.

Η πρώτη εκδήλωση θα ξεκινήσει με μία συζήτηση μεταξύ του Προέδρου του Tällberg Foundation, Alan Stoga και του Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέα Δρακόπουλου. Δες το πλήρες πρόγραμμα.

Η διαδικασία επιλογής νικητών είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, ενώ οι φετινοί φιναλίστ επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 2.400 συμμετοχές από 132 χώρες. Το βραβείο για την κατηγορία των Εstablished Leaders, οι οποίοι επιλέχθηκαν από επιτροπή, ανέρχεται στα $50.000, ενώ το βραβείο για την κατηγορία των Εmerging Leaders ανέρχεται στα $10.000.