Μέσι: η πρώτη του ανάρτηση μετά την μεγάλη πρόκριση

Για όσους δεν είδατε το χθεσινό ματς Αργεντινή – Ολλανδία πραγματικά χάσατε…ήταν ένα ματς με συνεχείς ανατροπές και με την Αργεντινή στο τέλος να παίρνει το εισιτήριο για τις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

ανάρτηση μέσι

Το σκορ το άνοιξε η Αργεντινή στο 35ο λεπτό με τρομερή μπαλιά – ασσίστ του Μέσι, ο οποίος πάσαρε κάθετα στον Μολίνα και εκείνος αξιοποίησε την ευκαιρία. Το 2-0 ήρθε για την Αργεντινή με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μέσι μετά την ανατροπή του Ακούνια από τον Ντάμφρις.

Και εκεί που όλοι λέγαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε ήρθε ο προπονητής της Ολλανδίας να κάνει τη μεγάλη αλλαγή, έβγαλε τον Ντεπάι κι έβαλε μέσα τον Βέργκχορστ. Με κεφαλιά έκανε το 1-2 στο 83ο λεπτό και με ωραίο σουτ στην τελευταία φάση του αγώνα η Ολλανδία ισοφάρισε.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι με τους Αργεντινούς να είναι πιο ψύχραιμη. Η πίεση πολύ μεγάλη και για τον αρχηγό, τον Λιονέλ Μέσι καθώς πήγαν να χάσουν την πρόκριση μέσα από τα χέρια τους. Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας: «Εντυπωσιακό πώς πάλεψε για ακόμα μία φορά η ομάδα, είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου».