Κριστιάνο Ρονάλντο: το μήνυμά του μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας

Χθες η ομάδα της Πορτογαλίας έχασε από το Μαρόκο με 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ στο Κατάρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε σήμερα το δικό του μήνυμα.

κριστιάνο ρονάλντο

Να θυμίσουμε ότι ο Φερνάντος Σάντος δεν χρησιμοποίησε τον Ρονάλντο ως βασικό στα δύο τελευταία παιχνίδια. Στο χθεσινό παιχνίδι με το Μαρόκο τον έβαλε σαν αλλαγή στο 55ο λεπτό.

Και μπορεί στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ελβετία να του βγήκε..αλλά χθες τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για την Πορτογαλία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μία ανάρτηση σήμερα στο λογαριασμό του στο Instagram με ένα εκτενές κείμενο, έγραψε το εξής:

«Η κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς κέρδισα πολλούς τίτλους διεθνώς, και με την Πορτογαλία, αλλά το να βάλω το όνομα της χώρας μας στο υψηλότερο σκαλί στον Κόσμο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Πάλεψα γι’ αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο. Στις 5 συμμετοχές που είχα σε Μουντιάλ, για πάνω από 16 χρόνια, πάντα στο πλευρό μεγάλων παικτών και με την υποστήριξη από εκατομμύρια Πορτογάλους, τα έδωσα όλα. Ποτέ δεν γύρισα το πρόσωπό μου στον αγώνα και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο. δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε. Δεν αξίζει να αντιδράσω ενθερμώ. Απλά θέλω όλοι να ξέρετε ότι έχουν ειπωθεί πολλά, έχουν γραφτεί πολλά, αλλά η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν έχει αλλάξει ούτε για μια στιγμή. Ήμουν πάντα ένας που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη μου στους συναδέλφους μου και στη χώρα μου. Δεν έχω πολλά να πω προς το παρόν. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ Κατάρ. Το όνειρο ήταν ωραίο όσο κράτησε… Τώρα, ελπίζω ότι ο καιρός θα είναι καλός σύμμαχος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του».