Διαδικτυακή Διάλεξη: «Digital Marketing & Social Media»

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και το Πρόγραμμα Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, σας προσκαλούν τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα  19.00 στη διαδικτυακή διάλεξη της Δρ. Έλλης Βλαχοπούλου, με τίτλο «Digital Marketing & Social Media».

ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο

Το περιβάλλον Μάρκετινγκ αλλάζει, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους μία πληθώρα κοινωνικών μέσων δικτύωσης με παρόμοια χαρακτηριστικά, στοιχείο το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να μεταπηδάνε από το ένα μέσο στο άλλο με ευκολία. Η ευκολία αυτή οδηγεί τις επιχειρήσεις στην προσπάθεια επίτευξης της διατήρησης των χρηστών τους. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να κατανοήσουν τα χαρακτηριστικά των κοινωνικών μέσων δικτύωσης αλλά και των χρηστών στους οποίους θέλουν να απευθυνθούν ώστε να οδηγηθούν στην σωστή επιλογή των κοινωνικών μέσων δικτύωσης που θα προωθήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους. Η διάλεξη θα εστιάσει στα χαρακτηριστικά των κοινωνικών μέσων δικτύωσης μέσω της εφαρμογής του “Μοντέλου Κυψέλης” και στη συνέχεια στο στρατηγικό σχεδιασμό για την επιλογή των κατάλληλων κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Η κα Έλλη Βλαχοπούλου είναι υπεύθυνη Μάρκετινγκ στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πανεπιστημιακού Κέντρου Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Η Διάλεξη θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Youtube στο σύνδεσμο: https://youtu.be/sWO4LvUm5HA