Μνημόνιο συνεργασίας με τη Pfizer Hellas υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Pfizer Hellas, επισημοποιώντας και διευρύνοντας τις κοινές δράσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει οι δύο φορείς από την πρώτη στιγμή της εγκατάστασης της εταιρίας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

pfizer uom

Το μνημόνιο υπέγραψε από την πλευρά του Πανεπιστημίου ο Πρύτανης, Καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης, ενώ από την εταιρία ο Επικεφαλής Μισθοδοσίας ΕΜΕΑ & Επιχειρησιακής Ετοιμότητας του κέντρου της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, Αντώνης Χατζημανωλάκης.

Η πλέον πρόσφατη συνέργεια αφορά την Πρακτική Άσκηση φοιτητών του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αποκτήσουν σημαντική εμπειρία γύρω από τον τομέα των οικονομικών, ανθρωπίνου δυναμικού, εσωτερικών πολιτικών και προμηθειών, που αποτελούν και βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο στην Pfizer παγκοσμίως.

Στη φωτογραφία, από αριστερά, η Κλειώ Αρβανίτη – HR Business Partner, η Ειρήνη Παγανοπούλου – HR Director Greece, Malta & Cyprus, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης και ο Επικεφαλής Μισθοδοσίας ΕΜΕΑ & Επιχειρησιακής Ετοιμότητας του κέντρου της Pfizer στη Θεσσαλονίκη κ. Αντώνης Χατζημανωλάκης.