Διεθνές Συνέδριο “Leading and Managing in the Digital Era” – πρόσκληση συμμετοχής

Από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Stevens Institute of Technology και το Ίδρυμα Μποδοσάκη, διοργανώνεται διεθνές συνέδριο με θέμα  Leading and Managing in the Digital Era (www.lmde2023.org) στην Αθήνα και τη Σύρο στις 19-23 Ιουνίου 2023.

διεθνές συνέδριο

Το συνέδριο προσβλέπει στη συνάντηση κοσμητόρων, καθηγητών, ερευνητών και επιχειρηματικών στελεχών για την παρουσίαση και συζήτηση καινοτόμων ερευνητικών αποτελεσμάτων που αφορούν στη διοίκηση και την ηγεσία στην ψηφιακή εποχή και τον επιχειρηματικό και κοινωνικό τους αντίκτυπο καθώς και στο όραμα που διαμορφώνεται για την ανώτατη εκπαίδευση στο χώρο της πληροφορικής, της οικονομίας και της διοίκησης, ως αποτέλεσμα των νέων ευκαιριών που προσφέρει η ψηφιακή εποχή.

Το κυρίως συνέδριο θα περιλαμβάνει επισκέπτες ομιλητές, παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών και πάνελ και λαμβάνει χώρα στις 19-20 Ιουνίου στην Αθήνα. Θα ακολουθήσει Research Colloquium (21-22 Ιουνίου) στη Σύρο όπου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν ερευνητικά έργα και συνεργασίες και Doctoral Consortium (23 Ιουνίου) στη Σύρο με παρουσιάσεις διδακτορικών εργασιών.

Έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές και κοσμήτορες από κορυφαία πανεπιστήμια – βλ. την ενότητα Breaking News στην αρχική σελίδα του συνεδρίου (www.lmde2023.org). Στην επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου συμμετέχουν διακεκριμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό (https://lmde2023.org/about/program-committee).

Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες  τις σχετικές πληροφορίες

τζέρεμι ρένερ

Τζέρεμι Ρένερ: βγήκε από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε!

hackathon

Ολοκληρώθηκε το πρώτο Hackathon με τίτλο “Μειώνουμε τη Γραφειοκρατία, αλλάζουμε το Κράτος”