Αθηναΐς Νέγκα: παραιτήθηκε από τον Rock Fm – η ανάρτησή της

Η δημοφιλής δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram ότι η συνεργασία της με τον Rock fm σταμάτησε.

αθηναΐς νέγκα

Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν έχει ένα τεράστιο παράπονο από τον σταθμό αλλά ένα γιγαντιαίο παραιτούμαι!

Αναλυτικά έγραψε:

“Αντίο Rock fm , παραιτήθηκα και χωρίς να θέλω να αφήσω αιχμές θα σας μιλήσω για τις παραιτήσεις γενικοτερα που νομιζω είναι και της μόδας καθως η αγορά εργασίας προσαρμόζεται μαζί με τους εργαζόμενους και καμια φορά θες να πεις: ώχου αρκετά μωρέ. Δουλειές πάμε να κάνουμε, το ζητούμενο είναι ή να πληρωθούμε καλά ή να εργαστούμε με ενθουσιασμό, καλά και εποικοδομητικά, δεν διακρινομαι ούτε για την κοινωνικότητα μου για να περιμενω να γίνω κολλητάρι των συναδέλφων μου .

Όταν κάτι λείπει ή δοκιμάζονται γενικά οι αντοχές σου στη ζωή λες : δεν εχω υπομονή για σουξου μούξου, σιγά μη κάτσω να κάνω παραπάνω κουβέντες. Όσο καλύτερος και πιο έμπειρος, δοκιμασμένος επαγγελματίας είσαι, τόσο μικρότερη η ανοχή σου στα bullshit και στην τριβή. Δεν υπάρχουν options , υπάρχει : δουλεύουμε και επικοινωνούμε επαγγελματικά ή το ζαλίζουμε . Καμια φορά ο εργαζόμενος λέει παραιτούμαι ή πάω σπιτακι μου ή άσε μας χρυσέ μου που θα κάτσω να τριφτώ , ή I quit ρε !, που είναι και rock τρόπος να φύγεις ,σε άλλο σταθμό, ανάλογα με το ρεπερτόριο ,ισως να αποχαιρετούσα με τριπλό τσιφτετέλι. Περασαν μετριοπαθώς ευχάριστα 2 ή 3 χρόνια χωρίς κρεσέντο ή ξεσαλώματα.Δεν εχω κανένα τεράστιο παράπονο αλλά μόνο ενα γιγάντιο «Παραιτούμαι! Αντίο rock fm!»